FOTO by Primark / Instagram @primark

Moda

Primark lansirao novu Disney kolekciju torbica! Želimo ih sve!

Daria Lovrić 17. studenoga 2022.

Ako vam je trebao još jedan razlog da skoknete do Ljubljane sada ga imate!

Već neko vrijeme razmišljamo o odlasku u Ljubljanu kako bismo uživali u ljepotama grada i adventskom ugođaju. Blagdansko vrijeme ima posebnu čar i jedva čekamo istražiti adventsku ponudu i izvan granica Lijepe naše.

Ruku na srce, Advent, arhitektura i gastronomija nisu jedini razlozi zbog kojih želimo provesti vikend u Ljubljani. Primarni razlog je svakako shopping, odnosno posjet trgovačkom lancu Primark.

Primark Disney novčanik
Primark Disney novčanik – £5

Očarani smo novom Primark kolekcijom u neodoljivom Disney ruhu!

Ako vam je trebao dodatan poticaj da uskočite u auto i uputite se u smjeru Ljubljane škicnite novu Primark kolekciju torbica koju krase omiljeni Disney junaci.

Primark Disney putna torba – £22

Mickey i Minnie Mouse veselo se smiješe na novim modelima torbica u različitim dimenzijama i mame nas na kupnju Primark noviteta.

Primark Disney kozmetička torbica – £11

Unutar nove kolekcije možete pronaći ruksak, crossbody torbicu, torbicu za make-up, novčanik, veliku putnu torbu i kozmetičku torbicu.

Primark Disney kozmetička torbica – £6

Naši favoriti su crossbody torbica koju ćemo nositi u gotovo svim prilikama i šarmantan ruksak. Torbicu krase Mickey i Minnie likovi, zlatni patentni zatvarač i decentan zlatni lanac koji olakšava nošenje.

Primark Disney torbica – £12

Dodajte dašak razigranosti svojim dnevnim avanturama s Mickey i Minnie ruksakom s prošivenom teksturom, patentnim zatvaračem i prepoznatljivim monogramom veselih mišića.

Ovaj ruksak je idealan za svakodnevno nošenje jer ne izgleda glomazno, a u njega stane mnoštvo stvarčica.

Primark Disney kozmetička torbica – £16

Vjerujemo da ste se baš poput nas zaljubili u novu Disney kolekciju iz Primarka i da ćete se uskoro zaputiti na vikend izlet u Ljubljanu kako biste se opremili novim Disney torbicama i pronašli mnoštvo poklona za nadolazeće blagdane.