FOTO by Instagram @drankdozijn

Iće & piće

Novi Baileys Tiramisu – sladak, kremast i čokoladan!

admin 23. kolovoza 2022.

Ova limitirana serija omiljenog likera razveselit će svačija nepca

Baileys uistinu zna kako započeti jesen, a provjerena formula za to je novi okus. Ljubitelji Baileysa već naviknuti na limitirane edicije imali su prilike isprobati onaj s okusom Pite od jabuke ili Red Velveta, a ove jeseni dolazi još jedan koji bi nam trebao uljepšati najsivije godišnje doba.

Novi Baileys Tiramisu donosi dašak Italije

Od ove najnovije verzije Baileysa možemo očekivati nešto suptilniji okus u kojem se kombiniraju klasični Baileys Irish Cream Liqueur i ukusne note kave i čokolade koji su inspirirani omiljenim talijanskim desertom.

Iako smo Baileys navikli piti s nekoliko kockica leda, ovu Tiramisu verziju možda je najbolje ispijati samostalno jer će vam dati skoro pa identičan okus popularnog espresso martinija.

Sigurni smo da će novi Baileys Tiramisu dodati dašak Italije svakoj vašoj zabavi te će biti odlična alternativa klasičnom posluživanju Tiramisu kolača.

Iako zvuči slatko i kremasto, ne dajte se zavarati jer se radi o ozbiljnom piću koje vam mamurlukom može uništiti jutro nakon.

Ako ste odlučili večer provesti sami uz omiljene serije onda imamo prijedlog koji bi mogao upotpuniti večer. Kupite običan vanilija/čokolada sladoled, prelijte ga Baileys Tiramisu likerom i iznenadite svoja nepca.

Iako se radi o limitiranoj verziji, nadamo se da ćemo nekako imati prilike probati ga i svjedočiti još jednom ukusnom piću iz Baileys kuhinje.