FOTO by Sinsay

Dekor

Sinsay pušlek od 5 božura po cijeni od 3,49 eura!

Viktoria Mikulić 06. svibnja 2024.

Buketići bez kojih je proljetno uređenje doma nezamislivo!

Božuri su trajnice koje se svake godine vraćaju kako bi vam oduzele dah najdebljim, najšarmantnijim cvjetovima i bujnim zelenim lišćem.

Osim što ukrašavaju naš interijer, čest su odabir mladenki za vjenčani buket, jer svojim gracioznim izgledom asociraju na čistoću i nevinost.

Iako nema ništa ljepše od živih božura, u najboljem slučaju isti će potrajati do tjedan dana u vazi. Ako ih niste posadili na vrijeme, a preskupo vam je svaki tjedan kupovati nove, za vas smo pripremili odličnu alternativu.

Ako nas nečija rubrika za DOM uvijek inspirira, onda je to ona s potpisom Sinsaya. Unutar njihovog asortimana može se pronaći za svakog ponešto, od home dekoracija, do rasvjete, taburea i vrtnog namještaja.

Božuri čine najfotogeničnije bukete

Ovog puta, pažnju su nam privukli umjetni božuri koji dolaze u dvije boje, puderasto rozoj i nježnoj bijeloj. Izgledaju zaista realistično, stoga ih vrijedi imati u svoja četiri zida ili na terasi kao nezaobilazan dio stola. Ono što nam se posebno sviđa je cijena od 3,49 eura za pušlek od 5 božura.

Obje boje se s lakoćom uklapaju u svaki stil uređenja. Iako se prodaju zasebno, još će posebnije izgledati u kombinaciji. Pastelno roza i bijela boja idealno se nadopunjuju. Naručiti ih možete putem njihove službene web trgovine.