FOTO by Instagram @rainbowspaces

Dekor

Suncatcher naljepnice donose dugu u vaš dom i obasjavaju ga šarenilom!

Una Lora Banjac 07. svibnja 2024.

Malena investicija za puno radosti i veselja

Svaki put kada vani pada kiša, a nakon toga na nebu zasja sunce, imamo priliku vidjeti prekrasan spektar bijele svjetlosti koja se na kišnim kapljicama lomi u šarene dugine boje!

Ova nas pojava uvijek raduje te nam mami osmijeh na lice, pokazuje nam koliko je naš planet čaroban i poseban te nam ukazuje na činjenicu da sreća zaista jest u onim malim stvarima poput „najobičnije“ prirodne pojave.

temu.com

Kao djeca je većina nas vjerovala da duga izvire iz velikog ćupa koji je do vrha napunjen zlatnim dukatima i blagom, no danas znamo da do izvora duge ne možemo doći te da ova šarena nebeska ljepotica traje kratko, ali stoji ponosno i uljepšava sve kišne dane u kojima se pojavi.

No, što kad vam kažemo da dugu možete imati unutar vlastitog doma?

Jako smo radosni što smo naletjeli na naljepnice za prozore koje se nazivaju suncatcheri iliti u doslovnom prijevodu lovci na sunce.

Ove naljepnice djeluju na princip da lome bijele sunčeve zrake koje ih dotaknu te na taj način ispunjuju vaš prostor razlomljenom svjetlošću koju vidimo u obliku šarenih duginih boja!

temu.com
temu.com

Sve što morate učiniti je zalijepiti naljepnicu na prozor kroz koji ulazi direktno sunčevo svjetlo i uživati u rasplesanom spektru boja na vašim zidovima i namještaju.

temu.com
temu.com

Ako vam se sviđa ideja posjedovanja vlastite duge, svakako naručite ove posebne naljepnice preko temu internetske trgovine po simboličnoj cijeni od samo 1,38 EUR.