Iće & piće

Baileys Apple Pie okus se vratio! Počinite smišljati recepte uz ovu neponovljivu aromu!

Antonija Andabak 26. rujna 2021.

S kim ćete nazdraviti uz čašicu Baileysa?

U ovo doba godine ma li što klasičnije od pite od jabuka? Iako nam se svima čini se da je gotovo sve u znaku bundeve, ali kad god tople arome slatkastog cimeta jabuke ispune prostoriju, svu pozornost preuzimaju toliko poznati okusi i mirisi!

Srećom, Baileys vraća svog jesenskog favorita na police kako bi pomogao u intenziviranju tih osjećaja. Baileys Apple Pie Irish Cream službeno je spreman za upotrebu kako bi začinili vašu jutarnju kavu ili večernji koktel nakon posla.

Prožet poznatim okusom pečene pite od jabuka, kremastog sladoleda od vanilije i malo cimeta i začina izaziva zazubice kod svakog ozbiljnog ljubitelja Baileys okusa!

Baileys Apple Pie Irish Cream Liqueur cijenit će oni koji od starta prate ovo kultnog piće koje osobito voli ženski dio publike. Mogli se posvjedočiti kako ovaj okus savršeno ide uz kavicu, vruću čokoladu ili jednostavno – solo!

Vani je još uvijek relativno toplo, pa bi možda neki milkshake s okusom pitama od jabuka trebali “vrištati” jesen je svuda oko nas!

Limitirana edicija ovog ukusnog napitka savršena je uvertira u sva vaša druženja, a ako niste osobito vični pripremanju ukusne pite od jabuka, bit će vam oproštenu uz čašicu ovog neponovljivog kremastog napitka!