FOTO by adidas.com/us

Moda

Od novih adidas tajica želimo baš sve modele!

Viktoria Mikulić 25. kolovoza 2022.

Uz njih ćemo se lakše odlučiti za trening...

Povratak u realnost nikome nije najbolje sjeo i čini nam se da smo ovih dana umorniji nego prije odlaska na godišnji odmor. Teško se prilagoditi na standardnu rutinu, rano ustajanje s hrpom obaveza na pameti, dok smo još nedavno ispijali kavu na terasi, pritom razmišljajući o tome što ćemo jesti i na koju plažu ćemo se ići kupati i sunčati.

Ah, tim slatkim brigama je došao kraj i sada se moramo probuditi – posao, početak školske godine, kupnja bilježnica i svih potrepština za mališane, novih odjevnih komada… Svaki roditelj zna da stiže najzahtjevnije razdoblje u godini!

A gdje smo tu svi mi? Pokušajte u danu pronaći barem sat vremena za sebe i svoje hobije kako biste se osjećali poletno.

Ako ste prije mora redovito trenirali, ili barem razmišljali o tome, možda je sada pravo vrijeme da ponovno zasučete rukave i prionete poslu. Mnogi krenu s vježbanjem tek na proljeće, misleći da je to sasvim dovoljan period do ljeta da isklesaju figuru, međutim nije. Tj. možda jest onima koji imaju tek koji kilogram viška, ali svima nama ostalima lakše je postepeno krenuti i malo pomalo doći do zavidnih rezultata.

Adidas tajice – 10 modela kao poticaj na vježbanje!

Rujan je idealno vrijeme za početak vježbanja, bez obzira planirate li upisati teretanu, boks, aerobik, pilates, ili ćete sami kod kuće odrađivati kardio trening. Kako biste se bolje osjećali dok trenirate, pronašli smo tajice čiji će vas dizajn barem malo motivirati da “startate.”

Uz Adidas tajice pravo je vrijeme da počnemo vježbati

Riječ je o adidas modelima koji iz godine u godinu postaju sve popularniji. Čvrst materijal spreman za sve naša mrtva dizanja, iskorake i čučnjeve, pobrinut će se da svaku vježbu odradimo do kraja. Šarmantni printevi poput kockica, cvijeća i neodoljivih boja izmamit će nam osmijeh na licu i u onim trenucima kada nam neće biti do smijeha. Što nam više treba?

U nastavku pogledajte galeriju s 10 adidas tajica koje bi vas mogle nagnati na vježbanje: