FOTO by Adidas

Moda

Uz Adidas tajice pravo je vrijeme da počnemo vježbati

Krešimir Šustić 28. travnja 2020.

5 neodoljivih modela uz koje će i najteži trening biti lagan

Pošto nam se bliži ljeto i uskoro ćemo haljine i ostale odjevne predmete zamijeniti kupaćim kostimima, pravo je vrijeme da počnemo klesati svoje tijelo. Iako je većina u karanteni po cijele dane samo jela i ležala, sada je prilika da se to ispravi, a da pritom izgledamo stylish.

Ovog puta izašli smo iz visokih potpetica i fancy krpica i odlučili se posvetiti zdravijem životu jer na kraju dana ipak je najbitnije biti zahvalan na životu i voljeti i prihvatiti sebe.

Kako bi bili sigurniji i osjećali se bolje u svome tijelu, potrebno je dio dana odvojiti za tjelovježbu i razgibavanje.

Kako bi i prilikom treninga bili zanosni i modno osviješteni, bacili smo se u potragu za idealnom sportskom opremom i naravno, završili na stranicama njemačkog brenda poznatog pod imenom adidas.

Najbitnije je da prilikom vježbe ne osjećamo težinu i odjenemo lagane materijale u kojima ćemo moći bez problema odrađivati vježbe. Prvo su nam za oko zapele tajice koje dolaze u pet neodoljivih boja, s dobro poznate tri crte koje se nalaze na bočnoj strani.

Klasičan sportski predmet već je godinama prvi izbor kod sportaša, savršeno prianja uz tijelo, a izgleda totalno trendy.

Za detaljnije informacije o šarmantnim tajicama kliknite na LINK.