FOTO by adidas.com/us

Moda

Adidas tajice – 15 modela kao poticaj na vježbanje!

Viktoria Mikulić 26. listopada 2021.

„Željezo se kuje dok je vruće'

Ako ste do ljeta brižno pazili na prehranu i trenirali barem dva puta tjedno, sigurni smo da se još uvijek sjećate tih trenutaka i muke koja je potrebna da se dođe do nekih zavidnih rezultata.

Naravno da smo si na ljeto svi dopustili malo opuštanja i isprobavali raznovrsne egzotične koktele i delicije na nekim od otočnih destinacija diljem Lijepe naše, jer smo se tješili činjenicom da ćemo plivanjem i dugim šetnjama izbaciti sve nepotrebne kalorije.

Ništa zato, no problem nastaje ako s kaloričnim namirnicama nastavimo i tijekom jesenskih mjeseci. Znamo da je rujan svima bio prilagodba na vraćanje u dnevnu rutinu, ispunjenu izazovima, kako obiteljskim tako i poslovnim, no kraj listopada i početak studenog je krajnje vrijeme da se ponovno posvetimo zdravom načinu života i vratimo u kondiciju.

Željezo se kuje dok je vruće i nema smisla da se u potpunosti zapustimo ako smo se već u prvom periodu godine toliko potrudili…

Kako bismo vam dali maleni poticaj za vraćanje u formu, izdvojili smo odjeću za vježbanje u kojoj ćete se osjećati poletno, ugodno i lijepo. Adidas tajice stvorene su za mnoštvo treninga, neovisno o tome idete li u teretanu, na aerobik ili na boks.

Njihov dizajn mami nas na kupnju, posebice upečatljivi primjerci poput puderasto rozih tajica s leopard printom, maslinasto zelenih s prozirnim detaljima ili onih u kraljevsko plavoj boji s krugovima.

Koje god odabrali, adidas tajice sinonim su za kvalitetu i udobnost. U nastavku čekirajte nove modele i njihove cijene,a više detalja potražite na LINKU:

U nastavku donosimo neke zanimljive rekreacije i sportske aktivnosti koje možete obavljati u ovim stylish tajicama, poput onih koje nudi Adrenalinski park Glavani u Istri. Kada stignete u Glavani, malo selo u općini Barban, budite spremni na dozu adrenalina koja će probuditi sva vaša osjetila.

Svi oni koji su dovoljno hrabri, neovisno o godinama, uživat će njišući se među stablima. Iskušajte staze za sve uzraste, proslavite rođendan ili organizirajte team building u jedinstvenom okruženju u centru Istre!

Tu je i nezaobilazan Acreddo Centar koji se nalazi u gornjem dijelu Međimurja.

Adidas tajice bit će pravi modni i sportski suputnik dok isprobavate razne sportove uz koje će zabava biti potpuna, poput streličarstva, penjanja na umjetnu stijenu, gađanja zračnom puškom s optičkim nišanom, pistol duela, viseće kuglane i ostalih.

Nadamo se da smo vas barem malo inspirirali na razmišljanje o rekreaciji, ako ne i ozbiljnijem treniranju…