FOTO by Instagram @ foodnewspolska / Union Foods / @biedronkowe.love

Dom

Novi Monte Snack s lješnjacima – ukusna slastica ljubav je na prvi griz!

Daria Lovrić 11. listopada 2023.

Desert pun mlijeka, čokolade i hrskavih lješnjaka naš je novi favorit!

Već više od dva desetljeća, Monte mliječni desert pruža radost mališanima i budi nostalgiju kod nas starijih. Izvanredna kombinacija kremaste mliječne baze, obilnog okusa čokolade i delikatne kreme od lješnjaka stvorila je proizvod koji oduševljava svojim izvrsnim okusom.

Iako nas popularni brend vrlo rijetko iznenađuje novitetima, prošle je godine lansirao sladoled u tri formata, da bi nas ove godine oduševio sladoledom prelivenim bijelom čokoladom i komadićima keksića.

Ipak, na naše veliko oduševljenje tu novitetima za ovu godinu nije došao kraj. Na radost svih slatkoljubaca predstavljamo vam novi Monte snack s lješnjacima.

Naime, riječ je o klasičnom Monte biskvitu u novom ruhu. Monte Snack Hazelnuts napravljen je od ukusne mliječne kreme i kreme od lješnjaka koje su u sendviču između dvije kriške pahuljastog biskvita.

Novitet koji ovaj snack čine izvanrednim su hrskavi lješnjaci koji oplemenjuju meki biskvit. Iako ga još uvijek nismo kušali, već na prvi pogled znamo da će nam se svidjeti.