FOTO by Instagram @globalfoodnews

Iće & piće

Novi Monte sladoled preliven bijelom čokoladom i komadićima keksića!

Viktoria Mikulić 21. travnja 2023.

Desert koji želimo čim prije probati…

Više od dvije godine razvijao se savršen recept – i vrijedilo je, jer kombinacija svježe kreme od mlijeka, ukusne čokolade i bogatih lješnjaka bila je toliko izvrsnog okusa od samog početka da je Monte imao najuspješnije lansiranje u svojoj kategoriji u Njemačkoj.

Monte nam je omiljeni desert još od djetinjstva, te ga i dan danas rado konzumiramo sa svojim mališanima.

monte bijela čokolada

Uz Monte pudinge, do sad smo imali priliku isprobati Monte napitak i sladolede na štapiću i kornetu koji nisu razočarali.

Monte sladoled u kornetu sadrži dvije kremaste sladoledne mase u hrskavom kakao vaflu. Kornet u sebi krije jedinstveni umak od čokolade i oraha, a sve je preliveno čokoladnim premazom s komadićima prženih lješnjaka. Tu je i drugi, Monte sladoled na štapiću koji dolazi s dva kremasta sloja preliven hrskavom mliječnom čokoladom.

Uz već svima dobro poznate verzije, stiže nam novo izdanje Monte sladoleda s bijelom čokoladom. Također, ovaj sladoled upotpunjuju dva kremasta sloja, prelivena bijelom čokoladom s hrskavim komadićima keksića.

Već na prvi pogled izgleda sočno, a samo možemo zamisliti kakav je kada ga dodirnu naša nepca. Iako ga još nismo vidjeli u našim škrinjama, nadamo se da će se uskoro pojaviti.