FOTO by Instagram @foodnewspolska @cukrowadrwalowa

Iće & piće

Monte sladoledi – nova poslastica u 3 formata!

admin 11. travnja 2022.

Monte sladoled na štapiću, Monte kornet ili Monte u čašici?

Monte mliječni desert već više od dva desetljeća razveseljava nepca mališana, ali budi nostalgiju i kod onih koji su već malo stariji. Kombinacija mliječne kreme, bogate čokolade i finih lješnjaka stvorila je savršen proizvod odličnog okusa.

Iako je većina složna da je Monte fantazija okusa, još postoje podjele oko toga kako bi se on trebao konzumirati. Da li prvo pojesti bijelu kremu bez da se umiješa čokoladni dio, ili odmah po otvaranju sve izmiješati i jesti kombinaciju svih okusa.

Monte je ponekad znao izbaciti neki novitet, ali više manje fokus je bio pretežito na ambalaži, od onih minijaturnih pa do gigantskih XXL pakiranja. Sada, taman pred dolazak toplih dana iz Montea je stigla poslastica kojoj će malo tko moći odoljeti – Monte sladoledi.

Nakon što smo se veselili Kinder Bueno i Lino Lada sladoledu, sada dolazi još jedan brend u smrznutom stanju, ali u tri različita formata.

Monte sladoled u kornetu sadrži dvije kremaste sladoledne kreme u hrskavom kakao vaflu. U kornetu se nalazi jedinstven preljev od čokolade i orašastih plodova. Cijeli kornet je prelivena čokoladnom glazurom s komadićima pečenih lješnjaka.

Foto: sladoledi.hr

Monte sladoled na štapiću dolazi s dva kremasta sloja sladoleda prekrivena hrskavom, mliječnom čokoladom.

Foto: sladoledi.hr

Monte sladoled u čašici s dva kremasta sloja sladoleda. Sladoled krasi originalni Monte okus u velikom pakiranju od 460 ml kojeg možete konzumirati samostalno ili ga možete podijeliti s prijateljima i obitelji.

Foto: sladoledi.hr

Što je najbolje, ovo nije vijest kojoj će se radovati samo van naših granica, već iste možete pronaći i u našim lancima. Kompanija Stanić potpisala je ugovor za distribuciju Monte sladoleda na hrvatskom tržištu. Hrvatski potrošači od ove godine tako će moći uživati u jedinstvenim Monte sladoledima i to: Monte kornet 120 ml, Monte štapić 110 ml i Monte tub 460 ml.

Više informacija o Monte novitetima možete pronaći i na stranici sladoledi.hr.