FOTO by Primark

Moda

Mickey i Minnie Mouse natikače iz Primarka za manje od 60 kuna!

Viktoria Mikulić 04. srpnja 2022.

U njima ćemo uklizati u godišnji odmor…

Mickey i Minnie Mouse, svima dobro poznate Disney ikone već desetljećima razveseljavaju generacije svojim nevjerojatnim šarmom.

Ovaj zaljubljeni par, osim u cartoon filmovima, česta je pojava među poznatim brendovima.

Primark Disney natikače

Njihovu popularnost prepoznao je i trgovački lanac Primark, poznat po raznovrsnim stvarčicama pristupačnih cijena. Na njihovim policama mogu se pronaći odjevni komadi i modni dodaci za velike i male, kao i home dekor i accessories za naše ljubimce.

LJETNI DANI PREPUNI RADOSTI UZ PRIMARK MICKEY I MINNIE MOUSE NATIKAČE

Primark Disney natikače

Najbiži Primark nalazi se u Ljubljani i adresa je kojoj se uvijek rado vraćamo. Kada se dvoje planetarno popularnih stvari spoji, rezultat ne može biti ništa manje od savršenog.

Primark redovito u svoju ponudu uvrštava Disney miljenike, a ovog puta osvojio nas je ljetnim natikačama koje krase Mickey i Minnie Mouse. U crnoj boji, uklopit će se uz svaki vaš outfit. Lijeva strana upotpunjena je printom Mickeya, dok je na desnoj Minnie sa svojom prepoznatljivom mašnicom.

Ove cool natikače koštaju samo 7 funti, što je približno 60 kuna. Već su one sasvim dovoljan poticaj da se zaletimo do Slovenije, a samo ćemo vam pritom šapnuti da vas očekuje još pregršt dekoracija i modnih detalja s kultnim mišićima.

Primark Disney natikače

Ako još niste na moru, idući vikend prilika je da se otputite do Ljubljane i na vrijeme ugrabite omiljene ljetne natikače.