FOTO by Instagram @primark

Moda

Zaljubili smo se u nove torbice iz Primarka s motivima najdražeg lika Mickey Mousea

Daria Lovrić 05. svibnja 2022.

Tko kaže da su omiljeni Disney likovi rezervirani samo za one najmlađe?

Bile ljubiteljice ruksaka, velikih torbi ili crossbody modela, nova Mickey Mouse kolekcija ima za svakoga ponešto.

Trgovački lanac Primark ne prestaje nas iznenađivati svojom zanimljivom ponudom modnih dodataka i odjevnih komada. Prateći najnovije svjetske trendove za proljetnu sezonu pripremio nam je liniju accessoriesa u crnoj i bijeloj boji. Radi se o torbicama koje krase elementi veselog crtanog lika Mickey Mousea.

Obrisi omiljenog Mickeyja se na novim torbama pojavljuju na cijeloj površini torbi, ali i kao detalji na decentnom zlatnom lancu.

Mickey ruksak stvoren je za sve ležerne aktivnosti i odličan je za obavljanje svakodnevnih obaveza, dok je velika torba idealan modni dodatak zaposlenim ženama i majkama. Osim što je duboka i ima mnogo prostora za sve što je jednoj ženi potrebno izgleda totalno stylish i uklapa se u svaki outfit.

Mala Mickey Mouse torbica idealna je za odlaske na kavu, ali i za večernje izlaske. S obzirom na to da dolazi u bijeloj i crnoj te nije previše napadna odlično će se uklopiti u sve stilove i boje te uz sve odjevne predmete, sve od casual varijanti pa do najsvečanijih kombinacija.

Promatrajući brojne fotografije objavljene od strane kupaca vjerujemo da je nova kolekcija upravo stigla, pa ako imate nekog u Ljubljani, Grazu ili u Njemačkoj znate što vam je činiti ako uopće možete odlučiti koji model vam je najljepši jer mi definitivno ne možemo.

Za ruksak i veliku torbu ćete morati izvojiti oko 17 eura, dok je cijena male torbice 16 eura.