FOTO by Funboy

Zabava

Proziran luftić u obliku fotelje i Jadransko more – najšarmantniji ljetni spoj!

Viktoria Mikulić 07. lipnja 2023.

Ah, da nam je radno vrijeme odrađivati u ovakvom udobnom naslonjaču…

Ušli smo u lipanj, mjesec u kojem započinje najbezbrižnije godišnje doba. Ljeto definitivno ima svojih prednosti i nedostataka, no budući da mi na sve gledamo pozitivno, moramo reći da nas ne smetaju nesnosne vrućine, sparina i komarci, već uživamo u dužim danima okupanim suncem, mirisu krema za sunčanje i preplanulom tenu.

Nadamo se da ćemo se uskoro otisnuti na Jadransku obalu i okusiti miris morske soli, satima ležati na pješčanoj plaži, ispijati omiljene voćne koktele i plivati unedogled.

O da, do godišnjeg odmora dijeli nas nešto manje od dva mjeseca, a do tada dobro treba zagrijati stolicu na poslu. Ipak, nećemo očajavati već se na vrijeme pripremiti za ta najposebnija dva tjedna u godini. Kako bi naš odmor bio još ljepši, odlučili smo nabaviti luftić koji će ispuniti sva naša očekivanja.

PROZIRNA FOTELJA ZA POOL PARTYJE

Ova prozirna fotelja poznatog brenda Funboy idealna je meka za zaljubljene parove, ali i za dvije najbolje prijateljice.

U njima možete uživati dok ste u bazenu ili moru, pa čak i na plaži. Ako želite prostranost, savjetujemo da ih ponesete na plažu, no pripazite da su vam je vaša fotelja uvijek na oku, jer bi je skriveni pogledi u trenu mogli ukrasti.

prozirna fotelja

Ovu šarmantnu fotelju možete pronaći po cijeni od $79.00 i time si osigurati najposebnije ljeto.