FOTO by Instagram @globalfoodnews / Amazon

Dom

Lansiran Kinder adventski kalendar u obliku zvijezde koji skriva 24 ukusna iznenađenja!

Daria Lovrić 20. listopada 2023.

Ne možete izabrati samo jedan Kinder proizvod? Sad više ne morate!

Čim padnu temperature, mi smo mislima već u najljepšem periodu u godini. Još ćemo neko vrijeme morati pričekati s dekoriranjem doma, međutim to ne znači da ne možemo već sada krenuti u potragu za preslatkim poklonima i slatkim novitetima.

Popularni brendovi već su krenuli s lansiranjem ukusnih slastica i adventskih kalendara, a mi smo kao najveći fanovi Kinder proizvoda jedva čekali vidjeti što nam je omiljena tvornica slatkiša ove godine pripremila.

Nedavno smo vam predstavili Kinder adventski kalendar za sve ljubitelje bijele čokolade, a sada je vrijeme za adventski kalendar za one koji se ne mogu odlučiti koji im je Kinder proizvod omiljen.

Slatkoljupci pozor! Stigao je Kinder adventski kalendar!

Neki vole Kinder Bueno, neki klasične Kinder čokoladice, dok su neki fanovi Countryja. Ipak, većina nas voli sve Kinder proizvode. Upravo zato, popularni brend je lansirao adventski kalendar u obliku zvijezde koji sadrži 24 slatka iznenađenja u različitom izdanju.

Unutar kalendara očekuje vas 9 mini Kinder čokoladica, 5 mini Kinder Buena, 5 Kinder and Love Mini pralina, 4 Kinder Schoko-Bonsa i 1 Kinder Country.

Kinder adventski kalendar u obliku zvijezde
Kinder adventski kalendar u obliku zvijezde

S ljubavlju dizajniran adventski kalendar u obliku božićne zvijezde čini kalendar privlačnim i savršeno će se uklopiti u vaš interijer uređen u blagdanskom štihu.

Ovaj će kalendar izmamiti osmijeh na lica mladih i starijih i savršen je za dijeljenje s obitelji ili prijateljima.

Kalendar je već sada dostupan u Kauflandu u Njemačkoj, a mi se nadamo da će uskoro stići i na naše police.