FOTO by Instagram @whitechocolategermany

Dom

Lansiran Kinder adventski kalendar za sve ljubitelje bijele čokolade!

Viktoria Mikulić 17. listopada 2023.

Obožavatelji bijele čokolade konačno su došli na svoje!

Ovog vikenda temperature su drastično pale, što je ujedno i savršeno vrijeme da počnemo razmišljati o kupnji adventskog kalendara. Za mene, kojoj su Kinder čokoladice daleko najbolji slatkiši, posebno oni u bijelim verzijama, ovo je pravi događaj.

Pripremite se za najljepše doba godine i odbrojavanje do Božića uz ovaj zapanjujući adventski kalendar iz Kindera i Ferrera. Adventski kalendar Kinder & Co. White 2023 (pakiranje od 263 g) sadrži najukusnije proizvode iz Ferrero tvornice.

Uživajte u vrhunskim poslasticama od bijele čokolade dok odbrojavate dane, jedan po jedan. Proslavite blagdane uz ekskluzivan izbor od 24 slatkih užitaka. Evo koje se poslastice nalaze u ovom limitiranom adventskom kalendaru:

  • 5 x Duplo Bijeli
  • 12 x Kinder Schoko-Bons bijeli
  • 6 x Hanuta Minis
  • 1 x Kinder Bueno u bijeloj verziji

Uz standardnu, Kinder je izbacio i mini verziju za sve slatkoljupce. Sigurni smo da na umu imate barem jednu osobu, a možda je to i vaša malenkost, koja je zaljubljenik u Kinder proizvode. Nema ljepšeg poklona za nadolazeće blagdane od kutije prepune slatkih delicija kojima malo tko može odoljeti.