Iće & piće

Slatkoljupci pozor! Stigao je Kinder Bueno adventski kalendar!

Viktoria Mikulić 03. studenoga 2021.

Od svih Kindera, Bueno je oduvijek naš favorit…

Svi dobro znamo da je Kinder Bueno čokoladni prutić neodoljivog okusa.

Svaki komadić koji se topi u ustima nudi okus kremastog lješnjaka, čokolade i hrskavog vafla u kojima ćete uživati. Dolazi u zasebno pakiranim prutićima, a može se pronaći u čak četiri verzije.

Trenutno je dostuan Bueno od mliječne, bijele i tamne čokolade, kao i onaj s okusom kokosa. U ponudi su dva pakiranja, standardno i mini (za sve kojima je dovoljan jedan zalogaj ako takvih uopće ima).

Mi ih volimo sve, stoga ne iznenađuje da nas je razveselila vijest o novom Kinder Bueno adventskom kalendaru koji će uljepšati blagdane svim zaljubljenicima u Kinder čokoladicu, kao i onima koji vole slatko.

Iako ga još nismo pronašli u našim trgovinama, sigurni smo da će se ubrzo pojaviti negdje, kao što to biva sa svim Kinder proizvodima.

Iako sadržaj ovog adventskog kalendara nije ništa posebno, osim klasičnih i mini verzija Kinder Bueno čokoladica, šareno i razigrano pakiranje već je dovoljan razlog za kupnju. Poanta ovog kalendara je da se pokušamo suzdržati i svaki dan pojesti pomalo, kako bi nas na kraju dočekala finalna nagrada.

Bez obzira planirate li ovaj presladak poklon kupiti sebi, bližnjima, najboljoj prijateljici, ili razveseliti kolegicu s posla, osmijeh na licu neće izostati. Uz kavu ili kakao, ove će čokoladice svako jutro u prosincu učiniti još magičnijim.