FOTO by Reserved

Moda

Eye-catching kaput u boji čokolade stvoren je za sofisticiranu i elegantnu ženu!

Daria Lovrić 07. studenoga 2022.

Ne znamo sviđa li nam se više profinjen kroj ili upečatljivi krzneni detalji u zelenoj boji!

Naredni period bit će popraćen maglom, sivilom, kišom i niskim temperaturama, međutim veseli nas što ćemo napokon moći isfurati božanstvene odjevne komade koji se skrivaju u novim jesenskim kolekcijama poznatih brendova.

Vuneni smeđi kaput s krznenim detaljima 1
Vuneni smeđi kaput s krznenim detaljima

Kako bi lakše preživjeli tmuran period koji stiže krenuli smo u potragu za najljepšim komadima koji će oplemeniti našu jesensku i zimsku garderobu i unijeti profinjenost u naš svakodnevni look.

Eye-catching kaput osvježit će jesensku garderobu!

Iako je smeđi vuneni kaput osnovni dio naše jesenske garderobe, pravo je vrijeme da u svoju jesensku garderobu dodate naoko klasični kaputić ukrašen neočekivanim detaljima. Unošenjem upečatljivih boja i materijala u outfit mamit ćete poglede gdje god se pojavili i unijeti dozu posebnosti u svoj look.

Vuneni smeđi kaput s krznenim detaljima 2
Vuneni smeđi kaput s krznenim detaljima

U potrazi za efektnim komadima koji se izdvajaju iz klasične jesenske palete odjevnih komada, za oko nam je zapeo dugi vuneni kaput s krznom brenda Reserved. Chic kaput boje čokolade krase kožni gumbi, ukrasni pojas te odvojivi ovratnik i manšete od umjetnog krzna u zelenoj boji.

Vuneni smeđi kaput s krznenim detaljima

Topli kaputić od vune odlično će se uklopiti u sve jesenske kombinacije zemljanih tonova. Ako još uvijek nemate smeđi kaput ovo je idealna prilika da svoju garderobu začinite klasičnim i modernim modelom.

Vuneni smeđi kaput s krznenim detaljima

Ako je i vas očarao ovaj elegantan primjerak, možete ga naručiti putem Reserved web trgovine ili škicnuti na prodajnom mjestu po cijeni od 1.799,90 kuna.