FOTO by Dr. Martens

Moda

Dr.Martens čizme sa zvjezdicama osvajaju na prvi pogled!

Daria Lovrić 19. listopada 2022.

Marte u raskošnom izdanju kao uvertira u najglamurozniji dio godine!

Brend Dr. Martens od davne 1947. oduševljava svojim modelima popularnih čizmica i modnim dodacima. „Marte“ su u početku bile namijenjene kao radnička obuća s vrlo niskom cijenom, međutim ubrzo su postale omiljena obuća glazbenika, ali i šire nacije.

Dr. Martens čizmice sa zvjezdicama 1
Dr. Martens čizmice sa zvjezdicama

Dr. Martens modeli prepoznatljivi su po boji, broju rupica te izbrazdanom dvobojnom gumenom potplatu sa zračnim jastukom prošivenim žutim koncem i izrazitoj udobnosti. Nakon što je popularnost kožnih čizmica rapidno krenula, poznati dizajneri su redizajnirali klasične modele.

Dr. Martens čizmice sa zvjezdicama 2
Dr. Martens čizmice sa zvjezdicama

Dr. Martens u najrazigranijem izdanju do sada!

Upravo smo naišli na jedan razigrani model prepun slatkih bijelih zvjezdica različitih veličina. Ikonske čizme vrijede svake kune pošto su izrađene od kože koje osiguravaju udobnost i lako nošenje.

Dr. Martens čizmice sa zvjezdicama

Možete ih isfurati na sve jesenske i zimske odjevne komade počevši od klasičnog jeansa i džempera u casual varijantama, preko mini, midi, plisiranih ili kožnih suknji pa sve do pletenih haljina i kožnih hlača.

Dr. Martens čizmice sa zvjezdicama

Iako su robusnog dizajna malene zvjezdice daju im sanjarsku i romantičnu notu i začinit će svaki outfit.

Dr. Martens čizmice sa zvjezdicama

Mi jedva čekamo uskočiti u martensice ove jeseni, a ako je i vas očarao ovaj stylish par, možete ga naručiti putem Dr. Martens web trgovine po cijeni od $180.