FOTO by Dr.Martens

Moda

Kakvo osvježenje u Dr.Martens svijetu! Jedva čekamo uskočiti u floral martensice ove jeseni!

Antonija Andabak 17. kolovoza 2020.

Pozdravite jesen sa stilom uz nove martensice hipnotizirajućih boja!

Unatoč ljetnim sniženjima, mnogi će zahvaliti na ponudi i okrenuti se novitetima jesensko/zimske kolekcije prepunoj knit vestica, kratkih bajkerskih jakni, kožnih suknji i naravno obući u obliku gležnjača i čizama.

U modnom epicentru potonjeg, svoje su mjesto pronašle Dr. Martens čizme-gležnjače u jednom od svojih najupečatljivijih izdanja! Hipnotizirajuće boje cvjetova, savršeno se nadopunjuju i ističu međusobnu ljepotu poljskog cvijeća.

Ove čizme stvorene su za zagrižene fanove, ali i za one koji to tek planiraju postati jer razbijaju svaku predrasudu i sumnju da su “marte” prikladne jedino za pripadnike alternativne subkulture. Čizme s Dr.Martens potpisom u posljednje vrijeme sve više nose fashionistice koje u svojoj garderobi posjeduju mnoštvo romantičnih haljina, bluza na volane i inih ženstvenih komada odjeće.

Već smo jednom imali prilike pokazati da čak i mladenke mogu “isfurati” Dr. Martens čizme, i to 1460 Pascal Heart Boots s prikladnim motivom srca koji se idealno uklopio u jedno slatko zimsko vjenčanje.

Ako martensice prolaze za dan vjenčanja, vama dajemo na volju s čime ćete ih uskladiti nadolazećeg godišnjeg doba. Evo kako je zapravo došlo do kreiranja čizama s uzorkom cvijeća!

Dizajneri ovih čizama imali su ideju osvježiti floral uzorak koji se proslavio u Dr.Martens svijetu 90-godina prošlog stoljeća, a kako bi proslavili 60.obljetnicu kultnih čizama, došli su na ideju iz arhive izvući uzorak koji će u ovoj godini izmamiti uzdahe i poglede koji govore: “Želim ih imati u svojoj kolekciji obuće!”

Da, doista ih možete imati u svojoj kolekciji obuće, gdje istaknuta cijena 160$ za par kvalitetnih, godinama nosivih čizama znači pametno ulaganje u obuću.

Na istom će vam biti zahvalne noge jer ćete ih zaštititi u svakom mogućem pogledu, a vanjski izgled istih je taj koji će zamijetiti mnogi, stoga vas pitanja: “Gdje su kupljene?”, doista ne bi trebao iznenaditi! Vi ih za prvu ruku, možete kupiti OVDJE!