FOTO by Instagram @globalfoodnews

Dom

Bounty & Mars Fudge – rapsodija užitka u malenim kockicama

admin 29. siječnja 2024.

Ljubitelji karamele i kokosa dolaze na svoje

Nova godine donosi i nove slatkiše najpoznatijih brendova, a upravo smo pronašli dva od kojih želimo zaboraviti na novogodišnje odluke i embargo na pretjeranu konzumaciju poslastica.

Magnum je na početku godine predstavio svoju EUPHORIA Pink Lemonade liniju sladoleda, Lindt je požurio i već nas upoznao sa svojim čokoladama s motivima uskršnjih zečića, a ususret Fašniku KitKat je lansirao svoje čokoladice s okusom krafne.

Foto: Instagram @globalfoodnews

Prvo bismo željeli predstaviti novi Bounty Fudge koji će zadovoljiti svakog ljubitelja kokosa. Ovaj bogato punjen mekani kolačić od kokosa u potpunosti je obložen mliječnom čokoladom i čeka da ispuni svaku želju vaših nepca.

Foto: Instagram @globalfoodnews

Kao ljubitelji karamele više naš je obradovao drugi novitet, a riječ je o Mars Fudge kockicama koje izgledaju neodoljivo. U ovom slučaju radi se o dvoslojnom kolačiću od karamele i slasne čokolade obložene mliječnom čokoladom.

Nadamo se da ćemo ove novitete vrlo brzo upoznati sa svojim nepcima te da ćemo čim prije uživati u nerazdvojnoj vezi čokoladnog užitka.