Iće & piće

Bijela i mliječna – Nove Lindt čokolade s motivima uskršnjih zečića!

Viktoria Mikulić 18. siječnja 2024.

Nama su preslatke...

Lindt čokolade jedne su od najpopularnijih u svijetu. Tajna Lindtovog jedinstvenog okusa leži u pažljivom odabiru i miješanju vrhunskih zrna kakaovca iz najekskluzivnijih svjetskih regija podrijetla, zajedno s vještim proizvodnim metodama.

Ova švicarska tvrtka za proizvodnju čokolade i slastica osnovana je 1845. godine i od tada ispunjava živote milijarde slatkoljubaca.

Uz njihove čokolade, jedan od prvih odabira su i praline koje dolaze sa sočnim punjenjima, a tu su i još neke Lindt izvedbe koje najčešće kupujemo za blagdane. Kultni zlatni zečić jedna je od omiljenih Lindt proizvoda koji predstavlja simboličan poklon za Uskrs.

Njihovi čokolatijeri osmislili su izbor neodoljivih čokoladnih zečića koji će zadovoljiti sve ukuse, bilo da preferirate glatku švicarsku mliječnu čokoladu, slatku bijelu čokoladu, intenzivnu tamnu čokoladu ili s posipom prženih lješnjaka za ono važno hrskanje!

Iako zečići nemaju konkurencije, pažnju su nam privukle dvije nove Lindt čokolade koje dolaze s motivima zečića.

Lindt čokolade sada su dostupne za kupnju u okusima bijele i mliječne čokolade i ne samo da dobro izgledaju, već su i dobrog okusa, barem tako kažu food blogeri na Instagramu. Jedna pločica je teška 120 g i košta 2,99 eura. Sviđaju li vam se ove čokolade li biste se radije držali tradicionalnog uskršnjeg zeca?