FOTO by Instagram @whitechocolategermany

Dom

Magnum EUPHORIA Pink Lemonade linija sladoleda donosi ružičastu rapsodiju okusa na naša nepca!

Daria Lovrić 02. siječnja 2024.

Bijela čokolada, slasno punjenje od malina i sladoled od limuna trio je koji ne želimo propustiti!

Sladoled još od djetinjstva izaziva pozitivne emocije i simbol je radosti i uživanja u slatkom. Kao veliki ljubitelji sladoleda često uživamo u istraživanju novih ukusa i uvijek nas iznova razvesele noviteti sa zanimljivim okusima.

Iako bi čovjek pomislio da nam je nakon blagdanskog perioda dosta slatkog, oduševila nas je vijest da nas u novoj godini čeka mnoštvo noviteta u svijetu slastica.

Magnum sladoledi poznati su po svojoj hrskavoj i ukusnoj čokoladi te nježnom i kremastom punjenju. Do sada smo vam predstavili nekoliko noviteta poput onoga s Ruby čokoladom, a sada je popularni brend za nas pripremio savršenu hladnu poslasticu u kojoj ćemo uživati cijelo ljeto.

Nema ništa više osvježavajuće od hladne limunade, a unazad nekoliko godina sve je popularnija pink verzija koja se priprema s dodatkom crvenog voća ili sirupa.

Novi Magnum sladoledi spajaju sladoled od limuna, bijelu čokoladu, sirup od malina i šećerni posip. Inače, sorbet od malina nalazi se u jezgri sladoleda obložen kremastim sladoledom od limuna i zaštićen hrskavom bijelom čokoladom sa šećernim posipom.

Magnum EUPHORIA Pink Lemonade linija sladoleda dolazi u tri verzije – pakiranju sladoleda na štapiću u normalnoj i mini verziji te u kutiji.

EUPHORIA Pink Lemonade linija sladoleda stiže u ožujku 2024. Veselimo se kušati Magnum novitete i nadamo se da će do prvih sunčanih dana ugledati svjetlo dana i na našim policama.