FOTO by Instagram @americankrazykandy

Iće & piće

Kit Kat s okusom krafne natjerat će naše okusne pupoljke da poskoče od radosti!

Viktoria Mikulić 19. siječnja 2024.

Ljubitelji krafni, pozor!

Sezona krafni lagano je započela, što ujedno znači da ćemo nekoliko tjedana zažmiriti na kalorije. Uskoro će glavnim gradom zavladati poklade svečano razdoblje obilježeno fantastičnim kostimima i povorkama.

Neovisno o tome jeste li više za tradicionalne krafne s džemom od marelice ili čokolade, ili pak volite isprobavati neke nove okuse koje nam serviraju brojne slastičarne, sigurni smo da će svi ljubitelji krafni biti zainteresirani i za novi desert koji stiže u pravo vrijeme.

Ususret fašniku, dolazi nam novi okus omiljene klasične poslastice – KIT KAT čokoladne pločice s okusom krafne koje su savršene za uživanje kod kuće, na poslu ili u pokretu.

Mliječna čokolada i kremasti premaz s okusom krafne s čokoladnom glazurom daje ovom popularnom slatkišu zabavan štih koji će natjerati vaše okusne pupoljke da poskoče od radosti,

Ako ste mislili da je ovo limitirano izdanje sve iz Nestlé tvornice, u nastavku saznajte više o još jednom novitetu ograničenog izdanja.

Slatko-citrusni spoj: Kit Kat čokoladica dolazi s okusom naranče!

Nove Kit Kat pločice predstavljaju slatko-citrusni spoj. To je isti hrskavi vafl prekriven ukusnom bijelom kremom s okusom limuna.

Sigurni smo da će i ova delicija pronaći svoje poklonike.