FOTO by Sass and Belle

Dekor

Zlatna sadilica u obliku polumjeseca rezervirana za sve ljubitelje galaksije!

Viktoria Mikulić 02. veljače 2024.

Ovaj originalan home dekor uljepšat će svaki interijer!

Često sa zagledate u zvijezde na nebu, a nerijetko se zaputite i u promatračnicu ne biste li ih pobliže upoznali? Vjerujete da je nebo nešto najmoćnije na ovome svijetu i ništa vas ne očarava kao pojava sunca i mjeseca. I dok je u sunce teško gledati, mjesec i zvijezde bismo mogli satima promatrati.

Za sve romantične duše i ljubitelje zalazaka sunca koji imaju poseban osmijeh na licu s pojavom mjeseca, pronašli smo sadilicu u obliku ovog nebeskog tijela. Također, ista će razveseliti i sve ljubitelje zelenila koji posebnu pozornost pridaju prirodnim fenomenima.

Biljke nikada nisu izgledale sofisticiranije nego u ovoj zlatnoj teglici koja dolazi u dva izdanja. Jednu možete postaviti samostalno na uredski stol, komodu ili neko drugo vidljivo mjesto, dok druga dolazi u obliku visilice koju možete postaviti usred dnevnog boravka, na stepenice ili terasu.

Obje su djelo britanskog brenda Sass and Belle koji nas uvijek očaraju svojim novitetima. Nedavno smo predstavili njihovu novu kolekciju vaza s motivom kultne Fride.

Imajući na umu promatrače zvijezda, kreativan brend dizajnirao je polumjesec u inspirativnom zlatu galaksije. Sa zaštitnim postoljem, ovaj će ukrasni komad dodati dašak svjetlucanja i kozmičke ljubavi u vaš unutarnji vrt.

Originalan dekor koji će uljepšati svaki interijer!

Na vama je samo da odlučite koja biljka ima tu čast da bude smještena u ovu šarmantnu sadilicu.

I dok viseću varijantu možete pronaći unutar sparkdazzle web trgovine po cijeni od 23,95, onu za ravne površine pronašli smo unutar Amazon web trgovine po cijeni od 17,95€.