FOTO by Sass&Belle

Dekor

Cvjetne Frida vaze najpoželjniji su proljetni home dekor!

Daria Lovrić 15. travnja 2022.

Vesele stilske vaze s potpisom Fride Kahlo, podići će svaki interijer

Frida Kahlo je jedna od najvažnijih meksičkih slikarica, ali i simbol žene i njihove emancipacije i snage. Ona je inspiracija ženama diljem svijeta, a i brendovima koji je uvijek iznova uvrštavaju u svoje kolekcije.

Trenutno se na popustu nalaze neodoljive dekorativne vaze u jarkim bojama koje će podići svaki prostor i u vaš dom unijeti poseban štih. Cijela kolekcija je od 100% dolomit materijala u jarkim bojama.

£23.00

Pronašli smo set od 3 vaze u različitim bojama – plavoj, narančastoj i zelenoj. Krasi ih prepoznatljiv izgled kultne umjetnice s cvijećem u kosi, dok ostalu površinu vaze ukrašava cvijeće.

Zelenu vazu nešto većih dimenzija pozicionirajte na vidljivo mjesto kako bi zadobila svu pažnju koju i zaslužuje. Uz statement posudu za cvijeće i sobna će biljka maksimalno doći do izražaja.

£25.00

Viseće posude za cvijeće su veliki HIT zadnjih nekoliko godina. Svojim izgledom osvajaju interijere i eksterijere domova i plijene pažnju svih posjetitelja.

£10.00

Viseće teglice za biljke mogu služiti kao vaze za bukete umjetnog cvijeća, kao stalci za novine, držači kuhinjskog ili kupaonskog pribora, pa čak i svjetleće lanterne.