FOTO by Instagram @artificial_hannah / Etsy

Dekor

Živopisni jesenski dekor za ljubitelje najraskošnijeg godišnjeg doba

Daria Lovrić 06. rujna 2022.

Stavljate li jesenski vijenac na vrata?

Iako imamo osjećaj da smo se do jučer brčkali u moru, temperature su naglo pale i postajemo svjesni da nam dolazi jesen, stoga smo se bacili u potragu za najljepšim jesenskim dekoracijama koje će oplemeniti naš dom i unijeti dozu topline.

Iako nas kalendar podsjeća da još uvijek nije jesen, želimo zakoračiti u najraskošnije godišnje doba spremni. U potrazi za cozy dekicama, ukrasnim jastučićima u obliku lišća, toplom odjećom i comfy pufastim pidžama, naletjeli smo na božanstvene dekoracije koje moramo imati.

Ljubitelji dekora – jeste li već stavili jesenski vijenac na vrata?

Dekoriranje kuća i stanova na većinu žena djeluje kao mini terapija. Ovisno o sezoni, u vlastiti prostor unosimo sitne detalje koji uvelike utječu na sam ambijent i transformiraju našu malu oazu mira. Jesen se nameće kao zanimljivo godišnje doba koje obiluje bogatstvom boja, plodova, okusa i mirisa.

Iako poneki jesen smatraju otužnom, dosadnom i kišovitom, ako malo bolje zastanete uvjerit ćete se da to nije tako. Kraljica šarenila, nudi široku paletu jarkih zemljanih boja poput narančaste, crvene, čokoladno smeđe i zagasito žute.

Osim jarkih upečatljivih nijansi, kod uređenja doma poigrajte se s grančicama, šarolikim lišćem, šišarkama, žirevima, bundevicama i drugim plodovima jeseni.

Next jesenski vijenac za vrata
Next jesenski vijenac za vrata – 281 kn

Kroz ulazna vrata prolaze svi koji dolaze u goste stoga je jesen idealan period u kojem možete izraziti svoju kreativnost i napraviti vlastiti vijenac za vrata. Tko kaže da vijenac mora biti isključivo božićni?

Etsy jesenski vijenac za vrata 1
Etsy jesenski vijenac za vrata – $49.53

Kako biste dekorirali svoj vijenac prošetajte ulicom, prikupite otpalo lišće, grančice i ostalo jesenske plodove, dodajte suho voće, bobice i sve što vam padne na pamet. Pustite mašti na volju i uživajte.

Etsy jesenski vijenac za vrata 2
Etsy jesenski vijenac za vrata – $111.25

Ako niste kreativni tipovi pronašli smo nekoliko predivnih primjeraka preko Etsy web trgovine te unutar Sinsay i Next web shopa.

Naše favorite s cijenama pogledajte niže u galeriji: