FOTO by Etsy

Dekor

Ukrasni jastučići u obliku lišća za cozy jesenske dane

Daria Lovrić 01. rujna 2023.

Dekorativni jastuci stvoreni su za popodnevno uživanje uz zvuk kiše na prozoru...

Iako smo donedavno bili na godišnjem odmoru i brčkali se u moru, temperatura je preko noći naglo pala i mi smo u potrazi za dekicama i dugim odjevnim komadima kako bi se utoplili.

Iako nas kalendar podsjeća da još uvijek nije jesen, mi se polako pripremamo za nadolazeću sezonu…

Ukrasni jastučići u obliku lišća
Ukrasni jastučići u obliku lišća

Osim što moramo obaviti reorganizaciju ormara i istražiti stanemo li još uvijek u traperice od početka godine, naš dom također zaslužuje nekoliko novih detalja.

Naravno, ne mislimo mijenjati cijeli namještaj i stil, međutim za promjenu nam puno toga nije ni potrebno.

Ukrasni jastučići u obliku lišća 2
Ukrasni jastučići u obliku lišća

Jastuci kao savršena jesenska dekoracija

Vjerojatno ste već mnogo puta čuli da se velike promjene u prostoru mogu postići uz malene promjene koje se odnose na dodavanje detalja i sitnih dekoracija poput umjetnog cvijeća, mirisnih svijeća, slika i ostalih ukrasa.

Ukrasni jastučići u obliku lišća 3
Ukrasni jastučići u obliku lišća

Odlična vijest je da smo surfajući bespućima interneta u potrazi za najljepšim jesenskim dekorom pronašli neodoljive jastuke u obliku jesenskog lišća koji će u vaš dom unijeti dašak „prirode“ i savršeno se uklopiti u svaki ambijent.

Ukrasni jastučići u obliku lišća 4
Ukrasni jastučići u obliku lišća

Svoj omiljeni kauč ili fotelju oplemenite mekanim jastučićima i kreirajte cozy oazu u kojoj ćete se opuštati nakon napornog radnog dana skriveni od jesenske kiše i magle.

Uz uživanje u ukusnom čokoladnom napitku, kavu ili čaj i izležavanje na udobnim mekanim jastučićima ubrzo ćete napuniti baterije i biti spremni za sve obaveze koje su pred vama.

Ukrasni jastučići u obliku lišća 5
Ukrasni jastučići u obliku lišća

Ukrasni jastučići u obliku lišća 6
Ukrasni jastučići u obliku lišća

Ako su i vas očarali neodoljivi jesenski primjerci jastučića možete ih naručiti preko Etsy po cijeni od 41.75 dolara i uživati u predstojećem godišnjem dobu!