FOTO by Lindt

Dom

Želimo! Stižu Lindt cheesecake praline!

Daria Lovrić 30. listopada 2023.

Čarobni trenuci uživanja uz kuglice od bijele čokolade, sira i limuna!

Različiti okusi nas asociraju na one „rajske“. Kod nas je to slučaj sa slasticama od bijele čokolade, svilene lagane kreme, nota ruma, kokosa, sira i limuna.

Vjerujemo da vam već sada na pamet pada mnoštvo slastica poput Raffaella, ali i raznorazni kokteli kao što je pina colada.

Ipak, čini se da ćemo imati novog favorita, jer po onome što smo čuli, vidjeli i pročitali, pronašli smo slasticu koja će oduševiti sve ljubitelje laganih i bogatih okusa.

Naime, popularni brend slatkiša, Lindt, proširio je svoj asortiman bijele čokolade LINDOR čokoladnim pralinama u cheesecake izdanju.

Lindt lansirao božanstveni čokoladni bombon

Otkrijte nadjev od sira koji se topi u ustima preliven najfinijom bijelom čokoladom. Lindt Maîtres Chocolatiers kreirali su ovaj maleni trenutak sreće idealan kao poklon, ako ćete ga uopće htjeti dijeliti.

Kad ga jednom kušate, vjerujemo da će postati vaša omiljena slastica koju neće moći prestati jesti.

Lindt cheeseake
Lindor cheeseake

Predan održivosti, Lindt & Sprüngli Farming Program podržava uzgajivače kakaovca i njihove lokalne zajednice, a samo najbolji sastojci iz najboljih svjetskih regija dovoljno su dobri za izradu Lindt slastica.

Jedna okruglica sastoji se od bijele čokolade ispunjene kremastom cheesecake jezgrom s laganom notom limuna. Nažalost, ovaj novitet trenutno je dostupan samo u Lindt trgovinama i prodajnim mjestima, međutim 2024. godine stižu na prodajna mjesta diljem Njemačke.

Lindt cheeseake

Sretnici koji su imali prilike uživati u ovom novitetu kažu da je riječ o najboljim Lindt pralinama. Čokolada i punjene nisu preslatki, a dovoljno se osjeti i božanstveni okusi popularnog kolača i limuna.

Nadamo se da će iduće godine ovaj proizvod stići i na naše police. Ako ne, nadamo se da u Njemačkoj imate nekoga od rodbine ili prijatelja i da će biti široke ruke.