FOTO by Lindt

Dom

Lindt lansirao božanstveni čokoladni bombon s okusom bijele čokolade i candy canea

Krešimir Šustić 25. studenoga 2020.

Blagdanska slastica kojoj niti jedan čokoljubac neće moći odoljeti

Božić je pred vratima, a to znači da ćemo sve više posezati za čokoladnim desertima i slasticama jer će se naša potreba za istima povećati.

Osim kolača koje će pripremati naše mame i bake, želju za slatkim moći ćemo utažiti ponudom svjetski poznatih čokolatijera koji su se i ove godine pobrinuli da nam razina šećera u krvi ne padne ispod normalne.

Znamo da nas ništa ne može dovesti u svečaniji duh od kutije božanstvenih Lindt čokoladnih bombona, Lindor, koji dolaze s novim veličanstvenim okusom.

Njihov asortiman bijele čokolade sada je proširen i uključuje limitirane okruglice od Candy Canea, popularne božićne lizalice u crveno bijeloj boji.

Omiljeni slatkiš mnogih se sastoji od slasne i glatke bijele čokolade, obilno punjene komadićima bombona od metvice i ispunjene bogatom i veličanstvenom kremom u sredini.

U ljusci se nalaze hrskavi komadići bombona, bijela čokolada ublažava okus tako da nije previše dominantan, a cjelokupan proizvod se lijepo topi u ustima ostavljajući malene hrskave komadiće.

Osim što izgledaju atraktivno, dolaze u pravom blagdanskom pakiranju koje nam može poslužiti kao savršen poklon svim čokoljupcima.

Mi smo definitivno pronašli ovogodišnjeg slatkog favorita, čiji čaroban okus jedva čekamo isprobati i obogatiti našu svakodnevicu pravim blagdanskim ugođajem.