FOTO by Instagram @rocioosorno

Moda

Zara odijelo s perjem osigurat će vam apsolutnu dominaciju u svečanim prigodama!

Daria Lovrić 06. ožujka 2023.

Za idući event umjesto haljine biramo odijelo!

Još nas mjesec dana dijeli do Uskrsa, nakon čega slijedi vrijeme krštenja, pričesti, krizmi i vjenčanja. Vjerujemo da u svom kalendaru već sada imate nekoliko dana bookirano i da s uzbuđenjem iščekujete nadolazeći period.

Iako nam je prva asocijacija na svečani styling najčešće haljina, unazad nekoliko godina ženska odijela visoko kotiraju na ljestvici most wanted elegantnih lookova.

Elegantno i upečatljivo odijelo kao alternativa haljinama

Osim što izgledaju efektno, odijela su izrazito ugodna za nošenje, udobna i možemo ih nositi odvojeno i tako kreirati na mnogo različitih načina.

Zara blejzer
Zara blejzer – 109 €

Poznati brendovi već su lansirali svoje prve proljetne kolekcije i pretražujući fancy odjevne komade koji će postati naši glavni aduti u nadolazećem periodu, za oko nam je zapelo očaravajuće Zara odijelo u nježnoj ružičastoj nijansi.

Riječ je o oversized odijelu s perjem na rukavima, koje će vašem outfitu dati prijeko potrebnu dozu glamura.

Popularno Zara odijelo zaludilo je fashionistice diljem svijeta i pokorilo društvene mreže, stoga se sumnjamo da će ubrzo postati jedan od najprodavanijih Zarinih kompleta.

Zara hlače
Zara hlače – 49,95 €

Upravo zbog njegove nježne nijanse, možete ga spajati s topovima i obućom u gotovo svim bojama.

Ako su i vama dosadile klasične haljine, ovo upečatljivo odijelo savršena je alternativa. Želite li ga nositi odvojeno, oversized blejzer uparite s topom i mini suknjom u bijeloj ili crnoj boji i outfit začinite parom sandala s visokom potpeticom i upečatljivim zlatnim nakitom.