FOTO by Zara / Instagram @iveive_ / Zara

Moda

Elegantno i upečatljivo odijelo kao alternativa haljinama

Daria Lovrić 15. rujna 2022.

Zara komplet u efektnoj ružičastoj nijansi za apsolutnu dominaciju gdje god se pojavite...

Unazad nekoliko godina, ženska odijela postala su apsolutni must have odjevni komadi i kotiraju visoko na ljestvici modnih kombinacija koje biramo u svečanim prigodama.

Zara ružičasto odijelo
Zara ružičasto odijelo

Iako su se nekada nosila isključivo u poslovne svrhe i dolazila u jednostavnim bojama, u današnje vrijeme postaju alternativa svečanim haljinama i jednostavno ih obožavamo.

Zara ružičasto odijelo 2
Zara ružičasto odijelo

Osim što su izrazito udobna i ugodna za nositi, cijelom looku daju posebnu notu posebnosti i upečatljivosti posebice ako birate odijela od zanimljivih materijala i jarkih boja.

Zara ružičasto odijelo 3
Zara ružičasto odijelo

Pretražujući web trgovine omiljenih brendova zaljubili smo se u ružičasto odijelo unutar kolekcije brenda Zara. Jedan pogled na predivan materijal s uzorkom i upečatljivu boju bio je dovoljan kako bismo ga odmah poželjeli isfurati na idući event.

Classy odijelo osvojilo je društvene mreže i svjetske fashionistice, pa tako i našu poznatu influencericu @iveive koja na svojom Instagram profilu često oduševljava svoje pratitelje upečatljivim odjevnim kombinacijama.

Ovu prekrasno odijelo u večernjim izdanjima iskombinirajte uz crop top u neutralnim tonovima i cipele s visokom potpeticom te clutch torbicom u odgovarajućoj nijansi.

 Zara ružičasti blejzer
Zara ružičasti blejzer – 399,90 kn
Zara ružičaste hlače
Zara ružičaste hlače – 229,90 kn

Ako je i vama u ormaru hitno potrebno jedno odijelo u boji ili uskoro prisustvujete na vjenčanju, rođendanu, krštenju ili nekoj drugoj svečanoj prigodi, svoj komplet možete naručiti putem Zara web trgovine ili na prodajnom mjestu.