FOTO by Zara

Moda

Zara limited edition kaput s cvjetnim uzorkom

Krešimir Šustić 20. travnja 2020.

Požurite jer količina je ograničena!

Limited edition kolekcije sastoje se od komada koje brendovi izbace kako bi nas zaintrigirali do kraja i pokazali nam nešto za što se isplati izdvojiti veću količinu novaca. Iako smo naviknuli kupovati high street stvarčice po nižim cijenama, ove ograničene baš zato što ih nema u mnogo primjeraka predstavljaju određeno zadovoljstvo.

5 LIMITED EDITION dugih haljina iz Zare koje ostavljaju bez teksta!

Dolaskom proljeća već smo pomalo zaboravili na kapute i odmah se prebacili na lagane modele odjeće u kojima osvajamo grad. Naravno, postoje i modeli kaputa koje možemo furati kao jedan od komada u slojevitom odijevanju koje je kod prijelaza vremena iz hladnog u toplo vrlo istaknuto. Ako prisustvujemo nekoj svečanoj prilici, onda su upravo oni najbolji saveznici koji nas u tom trenutku spase.

Pisali smo vam o limited edition haljinama iz Zare koje su nas osvojile na prvu, no u toj kolekciji našao se i lagani proljetni kaput koji je jednako tako očaravajuć i jednostavno ga moramo spomenuti.

Baš kao i ostatak artikla, dolazi u nježim i pastelnim bojama, a krasi ga nezaobilazni cvjetni uzorak. Napravljen je od prozračnog i laganog materijala koji ga čini nosivim čak i kada su temperature malo više.

Najidelaniji je za duge haljine koje nosimo u svečanim prilikama, ali i uz omiljeni par traperica i omiljene tenisice, osvojit ćete titulu kraljice špice i totalno očarati sve svojim istančanim modnim ukusom.

Po cijeni od 799,00 kuna klikom na LINK može postati vaš.