FOTO by Zara

Moda

5 LIMITED EDITION dugih haljina iz Zare koje ostavljaju bez teksta!

Krešimir Šustić 17. travnja 2020.

Neka gozba započne!

Svi mi ponekad volimo izaći iz jednostavnih i coolerskih kombinacija i zablistati u onim glamuroznim i elegantnim baš poput pravih miljenica Hollywooda. Zahvaljujući raskošnoj ponudi high street brendova, komadi koje pronalazimo uistinu su dostojni divljenja i crvenog tepiha.

999,90 kn

Jedina razlika između njih i dizajnerskih je niža cijena i materijal koji se koristi u izradi. U takvim trenucima najviše posežemo za predivnim haljinama, koje uz to što su veličanstvene, izvlače ono najbolje iz nas.

699,90 kn

Odlasci na svečane prigode znaju biti mukotrpni jer pokušavamo zasjati u božanstvenom izdanju, a baš kada trebamo, savršenu krpicu je teško pronaći. Kako bi vam olakšali odabir i sačuvali živce, pronašli smo pet neodoljivih modela koje ćete bez razmišljanja poželjeti imati uza se kada dođu teški dani vezani za izbor idealnog look-a.

599,90 kn

Zara je izbacila limitiranu kolekciju haljina s kojima smo istog trena kliknuli i stvorili doživotno partnerstvo i ljubav. Neke su duge, neke su midi dužine, a krase ih neodoljivi cvjetni uzorak i tople boje koje prevladavaju ove sezone.

699,90 kn

Vrpcom ili remenom od lanca bez problema možete istaknuti svoj struk i tako pokazati kako ste svoju liniju doveli do savršenstva. Donijet će vam chic izgled i velika je vjerojatnost da će svi gledati baš u vas jer će vas zamijeniti s nekom od svjetskih diva.

799,90 kn

Pravo je vrijeme da si nabavite jednu i prvom prilikom nakon karantene doživite WOW efekt!