FOTO by Primark

Moda

Vrijeme je za kupnju novog Mickey Mouse accessoriesa!

Daria Lovrić 18. prosinca 2023.

Primark lansirao chic Disney kolekciju s omiljenim mišićem!

Bilo da ste u potrazi za novim modnim dodacima za sebe ili tražite poklon za Božić, popularni brend Primark je omiljena shopping destinacija. Svaki put kada posjetimo Ljubljanu, iz Primark trgovine izađemo s punim vrećicama i velikim zadovoljstvom.

Mickey Mouse ruksak
Mickey Mouse ruksak – $21

Osim što se može pohvaliti odličnim cijenama i kvalitetom, svake sezone iznova svoje kupce oduševljava preslatkim asortimanom s Disney likovima.

Zaljubili smo se u nove torbice iz Primarka s motivima najdražeg lika Mickey Mousea

Već smo nebrojeno puta pisali o njihovom božićnom asortimanu, home dekoru i odjevnim komadima, međutim naša omiljena rubrika su modni dodaci.

Mickey Mouse torba – $27

Vjerujemo da ne postoji žena koja nema barem pet torbica za različite prigode, međutim uvijek ima mjesta za još jedan model.

Mickey Mouse torbica za mobitel – $14

Popularna Mickey Mouse linija dolazi u skupocjenoj bež nijansi i ukrašena je Mickey Mouse likovima te bijelim i zlatnim detaljima.

Mickey Mouse torba – $19

Sastoji se od ruksaka, putne torbe, torbice za mobitel, novčanika i crossbody modela. Ova stylish linija stvorena je za street style lookove i možete ju kombinirati na gotovo sve odjevne komade. Radi jednostavnih i neutralnih tonova uklopit će se u sve stilove odijevanja i razbiti monotoniju.

Mickey Mouse novčanik – $7

Planirate li se zaputiti na Advent u Ljubljanu, Graz ili Beč, obavezno skoknite do najbližeg Primarka, škicnite ponudu i izaberite svog favorita.