FOTO by H&M

Modni dodaci

Zeleni ceker iz H&M-a pravi je mamac za komplimente

Una Lora Banjac 10. svibnja 2024.

Osvaja na prvi pogled!

Dolaskom ljeta i dugih sunčanih dana, uz osmijeh na licu, zaboravljamo naše klasične torbe i mijenjamo ih za  pletene ljepotice koje nam pružaju upravu onu dozu chica kojoj težimo baš svake sezone.

S obzirom na to da ljeto nije ljeto bez slamnatog šešira i boho odjevnih komada kojima iskazujemo svoju ležernost i opuštenost sunčanog godišnjeg odmora – ne čudi da su najveći ljetni hit upravo pletene torbice, cekeri i košarice napravljene od prirodnih materijala.

H&M

U potrazi za jednim upečatljivim ljetnim ceker adutom, naišli smo na interesantnu zelenu crossbody torbu iz H&M-a s upečatljivim natpisom „Milano“.

H&M

Ova nas torba najiskrenije podsjeća na skupi talijanski dizajnerski komad te nam prva na pamet padne Prada koja na svojim komadima također često promovira Milano.

Ovakav zeleni cekerčić je idealan suputnik za podizanje cijelog outfita i zaprimanje komplimenata. Osim što je izuzetno chic, njegova ga boja i upečatljiv natpis čine izuzetno poželjnim ljetnim adutom koji ćemo vrlo rado nositi uvijek i svugdje – od plaže, preko šetnje gradom do romantične večere uz more!

H&M

Ovu torbu krase ručke, izvezen tekstualni natpis sprijeda i podesivi remen koji se može odvojiti, a njene dimenzije su 9 cm x 24 cm x 30 cm.

Ovakva se krasotica super slaže s ljetnim haljinama i suknjama, a vjerujemo da bi se super uklopila na ljetne sandale ili espadrille!

Ako je i vama zapela za oko, svakako ju potražite u H&M trgovinama ili preko H&M službene stranice po cijeni od 30,99 €.