FOTO by Pepe Jeans

Obuća

Pepe Jeans ima novu kolekciju wedgesica savršenih za ljeto

Una Lora Banjac 10. svibnja 2024.

Ove modele zaista možete nositi godinama!

U potrazi za savršenim i upečatljivim sandalama koje će ukrašavati naša stopala ove ljetne sezone, naišli smo na fenomenalnu Pepe Jeans ponudu retro i boho udobnih wedgesica koje jedva čekamo nositi!

Opće je poznato da je Pepe Jeans kvalitetan brend kojem se uvijek rado vraćamo i čije artikle jednom riječju obožavamo jer se osim kvalitetom, ističu zanimljivim dizajnom i iznimnom udobnošću – tako da je njihova cijena uvijek opravdana jer ove modele zaista možete nositi godinama.

U ovogodišnjoj Pepe Jeans ponudi pronašli smo puno neodoljivih modela, no za vas smo izdvojili naših 5 sigurnih favorita koji u svakom slučaju nadmašuju preostale modele!

Njihove fotografije i cijene vam donosimo u nastavku…

98,00 €
73,50 €
60,90 €
98,00 €
94,50 €

Wedgesice su udoban model obuće koji obožava ljeto i ljetne outfite. Ove krasotice rado bi kombinirali s ljetnim lepršavim haljinama, traper kratkim hlačicama i retro bluzama te zanimljivim suknjama u kombinaciji s uskim topom.

Svakako bi cijelu kombinaciju upotpunili pletenom torbom koje bi se lijepo sljubila s potplatom ovih krasotica ili cross body ljepoticom u upečatljivoj boji. Tu su svakako neizostavne sunčane naočale i detalji u obliku upečatljivog nakita, slamnatog šešira i raznobojnih marama.

Ako ste se i vi zaljubili u ovosezonsku Pepe Jeans ponudu, svakako čekirajte njihovu obuću preko Pepe Jeans službene stranice!