FOTO by Woman secret

Obuća

Snoopy natikače i japanke naši su ljetni favoriti!

Una Lora Banjac 10. svibnja 2024.

Za sve obožavateljice najslađeg psića

Kvaliteta, cjenovna pristupačnost i moderan dizajn – sve su ovo prednosti Women secret trgovine u koju često odlazimo kako bi pronašli kvalitetno donje rublje, odjevne komade za spavanje, kvalitetne i lijepe kupaće kostime te neizostavan ljetni asesoar poput cekera, natikači i japanki!

Poznat po svojim kolekcijama koje krasi razigrani psić, Women secret često nadopunjuje svoj asortiman novim komadima, a mi ih s oduševljenjem dočekujemo.

21,99 €

Snoopy je mnogima jednako drag print kao i planetarno popularni Mickey Mouse, a s obzirom na to da su animirani likovi pronašli put do fashionistica koje svoje odjevne komade sa spomenutim printom pronalaze među high street pa i luksuznim, high-end brendovima morali smo ponovno pronaći ovog junaka da nam srce bude na mjestu.

14,99 €

Ovog smo puta zavirili i u omiljenoj nam ljetnoj trgovini pronašli 4 para ljetnih natikača i japanki s uvijek obožavanim psićem Snoopyjem po super cijenama.

15,99 €

Sve obožavateljice poznatog crtanog junaka koji nas osvaja svojom slatkoćom, zasigurno neće ostati imune na ovu neodoljivu i veselu ponudu ljetne obuće.

19,99 €

Od odlaska na kupanac u moru ili u bazenu, preko casual šetnji i obavljanja svakodnevnih obaveza – ove neodoljive natikače i japanke čine idealnog suputnika koje osim udobnošću, osvajaju i veselim dizajnom.

Ako su i vama za oko zapele ove četiri ljepotice, svakako ih čekirajte unutar Women secret dućana ili preko Woman secret službene stranice.