FOTO by Amicus

Moda

Veoma povoljne, a izgledom skupocjene! Upotpunite blagdansku večeru jednom od ovih stylish haljina!

admin 16. prosinca 2020.

Možda ovih blagdana ne možete prisustvovati domjencima i ostalim svečanostima, no istu festive atmosferu možete postići i u vlastita četiri zida…

Kada bi nas netko upitao kako bismo opisali ovu godinu, bilo bi tu puno nepoželjnih pridjeva, no najviše od svega, nazvali bismo je godinom prilagodbe. Za stvari koje smo nekoć mislili da nisu izvedive, sada smo uspjeli realizirati. U situacijama u kojima smo se osjećali bespomoćno, izvukli smo najbolje.

Mi vječni pozitivci ovu bismo godinu nazvali prilikom koja nam je pokazala koliko imamo veliko srce, koliko smo daleko spremni ići kako bismo pomogli drugima…stoga je pravo vrijeme da sami sebi čestitamo na svemu što smo proživjeli, i kraj prosinca dočekamo u najljepšem izdanju.

Blagdani predstavljaju trenutke u kojima spoznamo toliko toga, a ovih smo osobito svjesniji no ikada da je život toliko dragocjen. Za razliku od ostalih mjeseci kada bismo vam savjetovali da mislite na druge, u ovome vam želimo poručiti, budite sami sebi na prvom mjestu.

Kupite one cipele koje već mjesecima gledate, isprobajte onu haljinu kojoj se svaki put divite, idite na frizuru i dopustite si promjenu, obojite nokte u najdražu boju i nanesite konačno onaj upečatljivi crveni ruž, koji već dugo zaboravljen stoji u ladici.

Božić je za manje od desetak dana i umjesto da ovih blagdana budete na rubu živaca zbog silnih priprema i obveza, sjetite se koliko vam je samo nervoze donijela ova godina, i učinite nešto dobro za sebe.

Nitko neće zamjeriti ako niste ispekli barem nekoliko vrsta kolača, na vrijeme poslužili večeru, ili okitili božićno drvce kada priliči. Ovih blagdana imate priliku uživate s nekoliko najvažnijih osoba u vašem životu, stoga ugrabite tu mogućnost i sredite se onako kako vi to znate.

Kako bismo vam barem malo olakšali potragu za svečanim outfitom kojim ćete upriličiti večeru, bacili smo se u potragu za što povoljnijim haljinama, koje djeluju veoma skupocjeno.

Na web stranici Amicus, domaćoj online trgovini koja je poznata o odličnim modnim dealovima, pronašli smo 10 chic modela.

Ženska haljina – 139,30kn
Ženska haljina – 204,40kn
Ženska haljina – 101,40kn
Ženska haljina – 224,00kn

Ove haljine osvajaju izgledom, raznoraznim detaljima i motivima kao što su floralni i animal print te nezaobilazni glitter.

Ženska haljina – 150,49kn
Ženska haljina – 111,30kn
Ženska haljina – 118,99kn

Od lepršavog do strukiranog kroja, od mini do mini verzija, sigurni smo da će jedna zaokupiti i vašu pozornost, a ne sumnjamo da će ostaviti bez daha i sve ukućane.

Ženska haljina – 132,99kn
Ženska haljina – 132,99kn
Ženska haljina – 189,00kn

Uz njih, obavezno obucite visoke potpetice kako biste naglasili raskoš kojima odišu. Također, možete ih iskombinirati uz clutch torbicu, i eventualno suptilan komad nakita.

Neka ova blagdanska večera bude ljepša nego ikada, zaslužili ste to…

Amicus – web trgovina u kojoj smo pronašli preslatke blagdanske stvarčice

Ako i vi želite jednu od ovih ljepotica idućeg tjedna, naručiti ih možete unutar Amicus web trgovine. Također, za sve aktualnosti, pratite Amicus društvene mreže Facebook i Instagram.

Blagdanska igra darivanja

U suradnji s Amicus web trgovinom uskoro vas darujemo s 2 haljine, za vaš i vašu najbolju prijateljicu. Za sve info prati nas na Facebooku.