FOTO by Amicus

Moda

Amicus – web trgovina u kojoj smo pronašli preslatke blagdanske stvarčice

admin 16. studenoga 2020.

Pronađite svoj omiljeni ugly sweater za 59,00 kuna te se opskrbite toplim blagdanskim čarapicama i donjim rubljem po outlet cijenama!

Kako se bliže blagdani tako i mi “kopamo sve dublje” u potrazi za proizvodima koji će nam uljepšati ovaj Božić. Bez obzira na situaciju bitno je ostati u pozitivnom raspoloženju i naoružati se blagdanskim rekvizitima za koje niz znanstvenih istraživanja dokazuju da nas jednostavno čine sretnima. 

Naše istraživanje dovelo nas je do Amicus web trgovine unutar koje smo pronašli proizvode koji će vaš blagdanski outfit podići na maksimum.

Osmijeh na lice izvukle su nam outlet cijene i činjenica da ćemo svoje najmilije “naoružati” blagdanskim modnim dodacima, a pritom ne potrošiti bogatstvo. Ženske blagdanske veste od 59,00 kuna ili pet pari blagdanskih čarapica za 49,00 kuna dovoljan su razlog da zavirite u ponudu i spremno dočekate prosinac. 

“Amicus doo ponosni je vlasnik 26. godina uspješnog poslovanja kroz koje su svoju ponudu prilagođavali tržištu, a korektnost i fleksibilnost čine dugogodišnju filozofiju kojom su osvajali tržišta. Desetljeće duga i uspješna suradnja s najvećim trgovačkim lancima dokaz su kvalitete, a kako je s godinama digitalizacija uzimala svoj danak, tako je i došlo vrijeme za promjenu poslovne strategije. Glavni cilj bio je pokretanje web trgovine s odličnim cijenama, a misija – zadovoljan kupac!”

Unutar Amicus web trgovine uvijek možete pronaći zanimljive proizvode, ali ovaj put kompletan fokus je na Božiću i blagdanskom asortimanu u koji smo se zaljubili.

Veste i džemperi raznih božićnih motiva postaju popularniji svake godine i predstavljaju glavni blagdanski odjevni predmet i booster dobrog raspoloženja. Kako i svake tako su i ove sezone “Ugly sweaters” preplavile police poznatih high street brendova i zaključak je uvijek isti – nisu nimalo ružni. Unutar Amicus web trgovine pronašli smo ih nekoliko, a u nastavku donosimo odabrane.

Blagdanska vesta – 59,00 kuna
Blagdanska vesta – 59,00 kuna
Blagdanska vesta – 59,00 kuna
Blagdanska majica s kapuljačom – 69,00 kuna
Blagdanska majica s kapuljačom – 69,00 kuna
Blagdanska majica s kapuljačom – 69,00 kuna

Bez obzira koristili ih za grijanje stopala ili na kaminu kao doček Djedu Božićnjaku, blagdanske čarape spadaju u još jedan must-have rekvizit. Uz odlične outlet cijene opskrbite se raznim motivima i ove zime osigurajte vašim stopalima toplinu i udobnost.

Ženske blagdanske čarape 5 pari – 49,00 kuna
Ženske blagdanske čarape 5 pari – 49,00 kuna
Dječje blagdanske čarape 5 pari – 49,00 kuna
Muške blagdanske čarape 5 pari – 49,00 kuna

Osim klasičnih blagdanskih, pronašli smo i one nešto toplije čarape sa silikonskim čepićima protiv klizanja kako bi svaki vaš korak bio siguran.

Ženske čarape/papuče sa silikonskim čepićima protiv klizanja 3 para – 45,00 kuna

Crveno rublje vjerojatno je jedna od najreprezentativnijih ikona Božića. Kako bi iduća godina bila ispunjena ljubavlju i romantikom, blagdani jednostavno moraju biti provedeni u crvenom. Bez obzira spadate li u grupu praznovjernih i vjerujete li u moć boje ili ne, unutar Amicus web trgovine pronađite blagdansko donje rublje za sebe i svoju jaču polovicu.

Ženske slip gaćice 3 komada – 29,00 kuna
Dječje blagdanske bokserice 3 komada – 45,00 kuna
Muške blagdanske bokserice 3 komada – 49,00 kuna

Nadamo se da ste pronašli svoju blagdansku outfit kombinaciju koja će i ove sezone biti vaš glavni booster dobrog raspoloženja.

Unutar Amicus web trgovine pogledajte kompletnu ponudu, a za sve novosti pratite i njihovu Facebook stranicu

#blagdanska IGRA DARIVANJA

U suradnji s Amicus web trgovinom spremamo vam divnu blagdansku igru darivanja. Za više informacija prati nas na našoj Facebook stranici.