FOTO by River Island / Instagram @riverisland

Moda

Veličanstveni žuti kombinezon donosi sunce u garderobu

Krešimir Šustić 17. travnja 2020.

Must-have komad nikada nije izgledao bolje!

Proljeće nam je donijelo vesele i šarene tonove u naše garderobe i skroz do dosadne i kišne jeseni oni će nam biti omiljeni izbor u modnim kombinacijama. Tako su na policama najdražih trgovina prevladali it komadi koje jedva čekamo odjenuti i isfurati na jedinstven način.

New Yorker kratki i dugi kombinezoni od 119 do 199 kuna!

Nove kolekcije donose nam novo ruho mnogih modela za kojima smo izgubili glavu davnih dana, a svake sezone ih s ponosom nanovo vadimo iz ormara. Među njima se nalazi i nezaobilazni kombinezon, koji nam se uvukao pod kožu zbog mogućnosti nošenja u raznoraznim prilikama.

Pretražujući internet za idealnim primjerkom, naišli smo na River Island web shop na kojem je naš voljeni modni radar zastao i ukazao nam na nešto uistinu savršeno.

Radi se o kratkom modelu kombinezona, kojeg krase pufasti rukavi, a dolazi nam u zanosnoj žutoj boji. Dizajniran je da odskače u svakom pogledu i definitivno je prilika koju ne želite propustiti.

Ako se odlučite za njega, znate i sami da ćete ga moći isfurati u raznim prigodama, a pritom ćete izgledati stylish i elegantno. Vječiti klasik nikada nije izgledao bolje i pravo je vrijeme da pokažete kako se nosi sa stilom.

Ukoliko vas je privukao i silno ga želite posjedovati u svojoj privatnoj kolekciji, možete ga nabaviti klikom na LINK.