FOTO by New Yorker

Moda

New Yorker kratki i dugi kombinezoni od 119 do 199 kuna!

Viktoria Šafranić 16. travnja 2020.

Stvoreni za bezbrižne ljetne dane i romantične večeri...

Do ljeta nas dijeli nešto više od dva mjeseca i svjesni smo da pred nama nije neka obećavajuća situacija, no ipak vjerujemo da će sve ovo što nas je zadesilo brzo proći, ako ništa drugo barem do prvog dana većini najdražeg godišnjeg doba.

Ljeto posebno volimo jer smo svi nekako opušteniji, sunce donosi dobre vibracije i podiže nam raspoloženje, a i godišnji odmor koji tada koristimo itekako doprinosi našoj pozitivi.

Što se tiče odjevnih kombinacija, u tom periodu najčešće preferiramo ležernije komade koji as u nijednom trenutku neće opterećivati. Budući da tada nosimo kraće odjevne predmete koji većinom ističu liniju, trudimo se da to sve skupa izgleda profinjeno.

Naravno, nismo spremni potrošiti brdo novaca za krpice koje nam već možda iduće sezone neće biti zanimljive.

Haljina je mnogim pripadnicama nježnijeg spola omiljen artikl u svim prilikama, no isto tako mnoge fashionistice bi se složile da je kombinezon jednako zanosna alternativa.

Na službenoj stranici New Yorkera pronašli smo 15 očaravajućih modela za ljeto. Kratki i dugi kombinezoni dolaze s cvjetnim uzorkom, volanima, prugicama, točkicama, čipkom, nježnim i efektnim bojama.

Drugim riječima, high street brend lansirao je za svakoga ponešto, od casual do sofisticiranih noviteta.

Od modela za dnevne aktivnosti do elegantnih večernjih kombinezona, sigurni smo da će vam jedan postati favorit. NJihove cijene su izimno pristupačne, kreću se od 119 do 159 kuna.

Bacite pogled na galeriju i odaberite ljetnog modnog suputnika: