FOTO by Fashion&Friends

Moda

Veličanstveni mini ruksaci koji plijene pažnju sada su na popustu

Krešimir Šustić 03. srpnja 2020.

Sniženje je prilika da se it komadi nabave po nižim cijenama!

Fashion&Friends je regionalna trgovina koja zastupa modne brendove kao što su: Diesel, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Replay, Liu Jo, Guess, Desigual i drugi.

Na svom web shopu kao i svi ostali, krenuli su s ljetnim popustima koji nam donose mnoštvo zanimljivih odjevnih predmeta, obuću i modne dodatke.

Adidas mini ruksak u crno bijelom izdanju podiže raspoloženje

Posebno nas se dojme mini modeli ruksaka koji proizlaze iz tvornica svjetskih high street brendova jer znamo da jamče kvalitetu svojim imenima, a sniženje je prava prilika da kupimo inače skuplji komad po nižoj cijeni.

Malena trendi stvarčica osvojila je naša srca prije par godina, no od tada ne prestaju izlaziti novi modeli koji nas iznova osvajaju svojim dizajnom.

Predstavljaju odličan izbor za šetnje u kojima želimo sa sobom uzeti više stvari, a da nam ruke budu slobodne i bez tereta, te za bezbrižne gradske kave s najdražim curkama.

Također možemo odabrati sportske modele za casual odjevne kombinacije ili trening, a u ponudi su i šarmantne, ženstvene varijante za elegantne i jednobojne outfite.

Takve lookove možemo osvježiti primjercima s cirkonima, zakovicama, visećim privjescima i drugim detaljima koji će nam dati efektnu notu i atraktivan modni dodatak.

Cjelokupan asortiman koji se nalazi na sniženju možete pogledati na LINKU, a naših 15 favorita u galeriji koja slijedi.