FOTO by Adidas

Moda

Adidas mini ruksak u crno bijelom izdanju podiže raspoloženje

Krešimir Šustić 02. srpnja 2020.

Model koji ćemo nositi u grad i na izlete kako bi izgledali totalno stylish!

Dolaskom sunca i visokih temperatura, sve više i više gledamo kako da se oslobodimo bespotrebnih i teških stvari koje često nosimo i tako si stvaramo dodatan teret.

Osim što vrućine u nama bude umor i čine nas iscrpljenima, prenatrpane torbice takvu situaciju samo pogoršavaju i stvaraju nam nervozu na svakom koraku.

No teško je izaći iz kuće, a da sa sobom ne nosimo barem malenu torbicu u koju ćemo pospremiti sve one stvarčice koje su nam potrebne, a ponekad i ne baš toliko koliko mi to mislimo.

Zadnjih par godina jedan od praktičnijih modnih dodataka postao je ruksak, pogotovo mini verzije koje možemo vidjeti u raznim kombinacijama na gradskim ulicama.

Iako djeluju kao nedovoljno veliki za bilo kakvo skladištenje, sve što poželimo možemo s elanom ubaciti u njih, a pritom izgledati stylish i moderno.

Adidas crno bijeli model koji smo pronašli na web shopu, savršen je za odlaske na kavu, do dućana ili za izlete, te situacije u kojima je praktičnost prioritet.

Svojim kontrastom nudi nam mogućnost da ga spojimo sa svim drugim bojama u sportskim i casual izdanjima za koja se odlučimo.

Više detalja i informacija o ovom neodoljivom accessoriesu koji ispunjava svakodnevicu nečim upečatljivim možete saznati klikom na LINK.