FOTO by vivre.hr

Dekor

Uz ove fenjere svaki balkončić poprimit će romantični i ljetni štih!

Viktoria Mikulić 12. srpnja 2022.

Za cozy ugođaj na vašoj terasi, sasvim je dovoljno na pod smjestiti jednu lanternu…

I dok su jesen, zima i proljeće rezervirani za redizajniranje prostora u našem interijeru, ljeto je idealno za uljepšavanje eksterijera. Bez brige, znamo da je ovih dana svima u mislima godišnji odmor, no zašto si to ne biste skratili tek pokojom preinakom na vašoj terasi, balkonu ili u vrtu.

Ako imate barem maleni kutak koji možete uljepšati dekorativnim stvarčicama, dopustite da vas inspiriramo novim Vivre fenjerima Kako bi ispijanje jutarnje kave ili popodnevnog gin tonica proteklo u dobrom raspoloženju, potrebno vam je tek par sitnica koje će vam pružiti cozy osjećaj.

VIVRE LANTERNE UNIJET ĆE BOHO I ROMANTIČNI ŠTIH NA SVAKU TERASU ILI BALKONČIĆ

Prije svega, udobna stolica, ležaljka ili ljuljačka već su pola posla do zasluženog odmora, a potom nastupaju još neke sitnice kao što su ukrasni jastučići, mirisne svijeće, pokoja biljka (ako je umjetna – svakako birajte sukulent koji će zgledati wow na stoliću), maleni okrugli tepih s resicama u boho stilu i šećer na kraju  preslatke lanterne koje će upotpuniti pod.

Poznata home dekor web trgovina pripremila nam je pregršt lanterni i naravno, ne možemo se odlučiti koja nam je ljepša…

Ako želite nešto što će se s lakoćom uklopiti u vaš osobni prostor, preporučujemo nježno rozu ili bijelu lanternu, a ako je za vas ljeto definicija veselih boja, a takav je i vaš karakter, sa žutim i zelenim fenjerom ne možete pogriješiti. Ako pak želite neobičnu lanternu koja će se isticati, onda je ljubičasti primjerak pun pogodak.

Štogod odabrali, vaši će odlasci na posao i dolasci s istog biti puno veseliji, a na taj način će i odlazak na godišnji odmor biti bliži…

Sve modele možete pronaći na vivre.hr!