FOTO by H&M

Dekor

Za večernji gušt biramo H&M lanterne za svijeće

Krešimir Šustić 07. svibnja 2020.

Terasa, svijeće i čaša vina ... Postoji li nešto ljepše od toga?

Polako smo uklizili u doba kada je vrijeme sunčanije, dani duži, a noći toplije, što nam omogućuje da se posvetimo aktivnostima koje ne uključuju samo izležavanje ispod dekice i boravak u kući.

Lesnina viseće ležaljke za samo 169,15 kuna

Tih dana sve češće izbivamo iz naše intimne oaze i hvatamo zrake sunca na raznim izletima i putovanjima ili roštiljanjem u dvorištu ili na terasi. Ne postoji veći gušt od onoga kada nakon napornog dana dođemo doma, sjednemo na terasu i opustimo se na jedinstven način uz čašicu dobrog vina i bolju polovicu.

Kako bi to proteklo u čim romantičnijoj i filmskoj atmosferi, potrebno je uložiti koju kunu u izgled eksterijera u kojem boravimo i uživamo na laganom povjetarcu svježeg zraka.

Osim udobnog i prostranog namještaja na kojem opuštamo tijelo i moždane vijuge, bitni su i detalji poput vaza, figurica i nezaobilaznih lanterna koje nam stvaraju rajsku idilu.

Potaknuti time, bacili smo se u potragu za ovim neodoljivim dekoracijama i završili na stranicama brenda H&M Home. Ponuda nas je oduševila jer smo pronašli različite oblike, veličine i boje.

Cjelokupan asortiman ovih neodoljivih dekoracija možete pronaći na LINKU, a naših 10 favorita pogledajte u galeriji koja slijedi.