FOTO by Vivre / Instagram @thepampasstory

Dekor

Tirkizna pampas trava – najljepši ljetni home dekor!

Daria Lovrić 20. lipnja 2023.

Omiljenoj dekoraciji u tirkiznoj varijanti ne možemo odoljeti!

Pampas trava zavladala je našim interijerimaa i glavnu riječ vodi već nekoliko sezona. Ultimativni hit u uređenju interijera najčešće je u bež varijanti i svatko je htio barem jedan primjerak u svome domu.

Pampas je krasio blagovaonske stolove, kutke dnevnih boravaka, ali i vjenčane bukete, stolove za mladence i druge razne proslave. Svojom popularnošću pronašli su put do asortimana trgovačkih lanaca gdje su bivali rasprodani u vrlo kratkom roku.

Pampas trava dolazi iz Južne Amerike, doseže do 2,5 metra, a duljina njenih listova je oko 1 metar. Većina nas nema mogućnost sadnje pampasa ili ne želimo čekati period kada ćemo moći njime ukrasiti naš dom, stoga se okrećemo umjetnim verzijama.

Uz ljubičasti pampas, bež i ružičastu varijantu, ove godine je posebno popularna tirkizna pampas trava.

Svojom nijansom baby plave podsjeća na prostrano tirkizno plavetnilo kakvo viđamo na egzotičnim destinacijama, ali i diljem Lijepe naše.

Tirkizna pampas trava Vivre
Tirkizna pampas trava Vivre

Tirkizni pampas u svaki će ambijent unijeti dozu vedrine i odmah nam popraviti raspoloženje. Odlično će se uklopiti u prostorijama u neutralnim i jednostavnim tonovima. Postavite ga na vidljivo mjesto gdje će privući svu pažnju i biti centar i zvijezda čitavog interijera.

Tirkizna pampas trava Vivre

Ovaj tirkizni primjerak dolazi u setu od 3 pampas trave, a dimenzije su mu sljedeće: visina 110 cm, a širina 5 cm. Možete ga pronaći putem web trgovine brenda Vivre, po cijeni od 289,90 kuna.