FOTO by Calzedonia

Moda

Uz Calzedonia valentinovske najlonke noge su u prvom planu!

Viktoria Mikulić 31. siječnja 2024.

Nakon soknica, nismo mogli odoljeti atraktivnoj ponudi hulahopki…

Konačno smo uplovili u veljaču, mjesec u kojem slavimo Dan zaljubljenih. Naravno da bismo ljubav trebali širiti svakog dana, no ponekad zaboravimo koliko je lijepo kada nam netko izmami osmijeh na lice, a još ljepše kada mi nekoga razveselimo određenom gestom.

Ljubav se ne odražava u materijalnim stvarima, ali mi jednostavno ne možemo odoljeti ponudi talijanskog brenda Calzedonia čiji će asortiman nestati u trenu. Nedavno smo predstavili najromantičnije soknice za Valentinovo koje su must-have svakog ormara, a sada su nam za oko zapele hulahopke.

O da, ljubav može stizati u raznim oblicima, pa tako i kroz najlonke koje su nam podigle raspoloženje u trenu i koje će izmamiti osmijehe na lica svih prolaznika.

Valentinovo će biti još romantičnije ako svojoj odjeći dodate dašak romantične simbolike u obliku hulahopki. Prekrasna srca u crnoj i crvenoj boji unijet će onaj romantični štih u vaš outfit i izgledat će ljupko ispod haljine. Od crnih do prozirnih, tu su i najlonke s raznim natpisima iz kojih pršti ljubav.

U nastavku donosimo 10 modela i njihove cijene:

€ 13,25
€ 16,50
€ 16,50
€ 10,95
€ 16,50
€ 16,50
€ 13,25

Među odabranima, jedne se posebno ističu, a to su crne najlonke s apliciranim kamenčićima u obliku srca koje će svaki look podići na višu razinu.

Osim za Dan zaljubljenih, ove najlonke možete nositi za dnevne i večernji izlaske, kao i za posao ispod midi suknje.

Hulahopke su jednostavan i udoban odjevni predmet koji vam omogućuje da svom izgledu dodate suptilan dodir. Mi ćemo se počastiti barem jednim modelom, a isto bismo savjetovali i vama.