FOTO by Calzedonia

Moda

Preslatke su! Calzedonia ima najromantičnije soknice za Valentinovo!

Daria Lovrić 02. veljače 2023.

Srca i ljubavni motivi glavni su akteri nove kolekcije!

Ušetali smo u prevrtljivu i veselu veljaču i slijedi nam romantični period koji će svoj vrhunac doživjeti 14. veljače, na Valentinovo. Iako ljubav trebamo pokazivati cijele godine, u veljači svojim voljenima posebnim gestama, poklončićima i iznenađenjima izjavljujemo ljubav.

Calzedonia čarape s ljubavnim motivima 1
Calzedonia čarape s ljubavnim motivima – € 6,65

Kada smo zaljubljeni osjećamo se predivno i ispunjeno, stoga ne zaboravite voljenima pokloniti barem sitnicu. Bili u paru ili ne, ovog Valentinova Calzedonia je za vas pripremila preslatke primjerke čarapica koje će oduševiti i one koji nisu fanovi Dana zaljubljenih.

Calzedonia čarape s ljubavnim motivima – € 4,25

Calzedonia čarapice uvertira su u najromantičniji mjesec u godini!

Počastite sebe, partnericu, mamu, sestru ili najbolju prijateljicu simboličnim poklonom i izrazite svoju ljubav na poseban način.

Calzedonia čarape s ljubavnim motivima – € 4,25

Unutar Calzedonia asortimana mogu se pronaći brojni modeli u raznoraznim bojama i printom. Nas su oduševili motivi srca, animal print i ljubavni natpisi poput „ti amo“, „LOVE“, „you are so hot“ i „Be mine“.

Calzedonia čarape s ljubavnim motivima – € 4,25

Čarapice talijanskog brenda Calzedonia usrećit će svaku pripadnicu nježnijeg spola i odlično se uklopiti uz haljine, traperice i suknje.

Calzedonia čarape s ljubavnim motivima – € 4,25

Tko kaže da ne možete izgledati stylish u kućnom izdanju? Čak i ako Valentinovo odlučite provesti u udobnosti vlastitog doma, s voljenom osobom ili bingajući omiljenu seriju, Calzedonia čarapice će se odlično uklopiti uz fluffy pidžamicu, kućni ogrtač ili donji dio trenirke.

Calzedonia čarape s ljubavnim motivima – € 4,25

Romantične modele škicnite putem Calzedonia web trgovine i izaberite svog favorita.