FOTO by women'secret

Moda

Unesite malo magije uz novu women’secret kolekciju koja dolazi s poznatim čarobnjakom!

Viktoria Mikulić 19. siječnja 2023.

Harry Potter pidžame, mekane majice, neseseri za šminku, papuče i još mnoštvo drugih preslatkih stvarčica…

Ako nas nešto može u potpunosti raznježiti, to je asortiman kojeg krasi najpoznatiji čarobnjak na svijetu. Čim odjenemo jedan od komada koji upotpunjuje Harry Potter, osjećamo se kao da smo ušli u svijet magije.

Stigla neponovljiva Harry Potter Nightwear kolekcija!

Budući da je siječanj blagorečeno depresivan mjesec, sve što želimo je osjećati se cozy i ugodno u toplini vlastitog doma, stoga smo se bacili u potragu za fluffy spavaćim asortimanom i dodacima koji će nam podići raspoloženje.

Women’secret nas nikada nije iznevjerio kada govorimo o preslatkim komadima i accessoriesu, a posebice su nam dragi oni primjeri koje krasi jedan o kultnih likova kao što je Harry Potter.

Spremni za Harry Potter filmski maraton pod Hedwiga dekicom i čizmicama na nogama!

Izdvojili smo najslađe modele…Od pidžame koje se sastoje od dugih hlačama i košulje dugih rukava u plavoj i sivoj baršunastoj tkanini, zatim mekanih hoodica, nesesera za kozmetiku, toplih papuča u obliku čizmica i još mnoštvo drugih medenih noviteta koji će u hladnim danima razveseliti svakog pravog obožavatelja sage!

Šećer na kraju, zaljubili smo se i u plavi pokrivač s ispisom crtanog Hedwige, sove Harryja Pottera koji će biti naš glavni suputnik u gledanju Netflix serija.